Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÜNÜ EREĞLİ DIŞINA ÇIKAN ‘SUBAŞI’ AÇILDI!

ÜNÜ EREĞLİ DIŞINA ÇIKAN ‘SUBAŞI’ AÇILDI!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de kurulan “Kasap Izgara Restoran" işletmesi törenle hizmete açıldı.
Başkan Gıda Sahipleri Yüksel ve Bayram Başkan kardeşlerden Yüsel Başkan, Müftü Mahallesi Şehit Kader Acar Caddesindeki işletmenin açılışında yaptığı konuşmada, geçmiş yıllardan bugüne damak tadına hitap ettiklerini belirterek, “farklı bir lezzeti yine vatandaşımızın ayağına getirdik. Yeni markamız ve mekanımızla kasap ızgara çeşitleriyle, müşterilerimize lezzetin en iyisini sunmaya devam ediyoruz” dedi.
AK Parti eski Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu da konuşmasında, hizmetten dolayı Başkan ve ailesini kutladı.
Daha sonra yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi, katılımcılara ikramlarda bulunuldu.
Öte yandan, Subaşı Kasap Izgara Restoran sahiplerinden Yüksel Başkan resmi açılış öncesi gazetecileri ağırlamıştı. 13 Eylül Perşembe akşamı gazetecilerle bir araya gelen Başkan, kendi yaptıkları sucukları ve köfteleri gazetecilere ikram etmişti.
Açılışa, Kdz .Ereğli Belediyesi Başkan Vekili Ayhan Atay, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, bazı siyasiler, bazı STK’lar, bazı işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-HABERİN İÇİNDEN-
Karadeniz Ereğli’de, 1987 yılında Subaşı Köyü olarak bilinen Süleymanbeyler Köyü’nde Ali Başkan tarafında kurulan “Subaşı Kasabı” aile şirketi, daha sonra ortaya koyduğu hizmetlerle büyüyerek Ereğli’ye katkı sağladı. Çeşitli il ve ilçelerden Ereğli’ye gelen pek çok kişinin ‘Subaşına’ uğradığı ise biliniyor.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran7
gülücük4
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo