Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UÇURTMA ŞENLİĞİ

UÇURTMA ŞENLİĞİ

ÖĞRENCİLER UÇURTMA ŞENLİĞİNDE EĞLENDİ


Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü (KYK) tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında "uçurtma şenliği" düzenlendi.
KYK Müdürü Erhan Yavaş, Alaplı Kredi ve Yurt Hizmetleri Müdürlüğü sahasında gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada; çocukların teknolojiden uzak, eğlenceli bir gün geçirdiğini söyledi. Yavaş, "Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapmış olduğumuz etkinliğimizin birinci ayağını yurt müdürlüğümüzün bahçesinde uçurtma şenliği yaparak gerçekleştirdik. Çocuklarımız sadece uçurtma uçurmak ile değil, gülerek, koşarak, eğleniyor. Bizlerde buna vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Projemizin ikinci ayağında Alaplı Meslek Yüksekokulu ile birlikte pazar günü sahil parkta engelli kardeşlerimizle yapılacaktır" dedi.
Etkinliğe katılan öğrenciler, arkadaşlarıyla doyasıya eğlendiklerini dile getirerek, çok güzel bir gün geçirdiklerini ve etkinliği gerçekleştirenlere teşekkür ettiklerini belirtti.
Programın sonunda birlikte pasta kesilirken, Barış Pınarı Harekatı'na katılan askerlere de destek olmak için asker selamı verildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo