Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Türk Hava Yolları, Zonguldak Havaalanı'nda...

Türk Hava Yolları, Zonguldak Havaalanı'nda...

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Bir süredir gündemde olan seferlere ilişkin açıklama geldi. Türk Hava Yolları (THY), Zonguldak seferlerine başlayacağını duyurdu. 
Edinilen bilgiye göre, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bir açıklama yapan THY, uçak müsaitliğine bağlı olarak Zonguldak seferlerine başlayacağını bildirdi. 
Yapılan açıklamada, ’Ortaklığımız Yönetim Kurulu’ nca, uçak müsaitliğine bağlı olarak Zonguldak Havalimanı’na tarifeli sefer başlatılmasına karar verilmiştir’ denildi. 
Türk Hava Yolları(THY) uçağı geçtiğimiz günlerde Zonguldak Havalimanı’na test inişi yapmış ve Genel Müdür Bilal Ekşi de bu uçuşu Twitter hesabından paylaşmıştı. Ekşi yaptığı paylaşımda, “11 Mayıs’ta Zonguldak seferlerimize başlıyoruz. Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün sefer yapacağız. İlk sefer uçuşumuz 12 Mayıs’da hayırlı ve bereketli olsun” diyerek "Siyah akar Zonguldağın deresi. Yüz karası değil, kömür karası. Böyle kazanılır ekmek parası?" diye paylaşımda bulundu. 
Buna göre tek yönlü uçuşlar İstanbul’dan 99.00 TL, Zonguldak’tan 95.00 TL, gidiş-geliş uçuşları ise 189.00 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu belirtildi. Uçuş saati İstanbul’dan 07:45-09:00, Zonguldak’ dan ise 10:00-11:10 olacağı açıklandı. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran4
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo