Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Toyota, yeni yerinde

Toyota, yeni yerinde

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Toyota Plaza Göktepe’nin taşındığı yeni plazasında hizmet vermeye başladığı bildirildi.


Toyota Plaza Göktepe Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Göktepe, yaptığı yazılı açıklamasında, hizmet vermeye başladığı yeni plazada ’Dijital Konsept’e geçtiklerini belirtti.
Plazanın 600 metrekare showroom, 800 metrekare mekanik servis ve 1250 metrekare karoprat/boya alanına sahip olduğu ifade eden Göktepe, yeniliklere ilişkin şunları kaydetti:

’Dijital Konsept’ 
“800 metrekare Xchange by Toyota (ikinci el) olmak üzere 3450 metrekaresi kapalı alan, 2000 metrekaresi açık alan, toplamda 5450 metrekareyi kapsıyor. Showroom’da, müşterilerimize bilgisayar ortamlı yardım ve anlatım imkanı sunuluyor. Bu sayede araç üzerinde birçok seçeneği, belirleyip, uygulayabiliyorlar. Örneğin Showroom’a giren müşterimiz, almak istedikleri araç üzerinde bulunmasını arzu ettikleri çeşitli aksesuarları, özel ekran vasıtası ile sanal ortamda kendileri araca yerleştirip görme imkanına sahipler. Hatta evlerinde dahi akıllı telefonlar vasıtası ile TOYOTA sitesinde oluşturdukları görseli, showroomdaki ekranımıza yansıtıp, ’ben bu aracı, bu şekilde istiyorum’ diyebiliyor. Müşterilerimiz, Toyota Finans ekranından kredi başvurularını sorgulayabilecek. ’Olmazsa olmazımız’ saydığımız Hibrit’i anlatan sürekli aktif ekran mevcut.”

SON SİSTEM SERVİS HİZMETİ
Toyota Plaza Göktepe Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Göktepe, araç servis bölümünün de tamamen yenilendiğini anlatan Göktepe, “aynı şekilde servis alanımızdaki mekanik ve kaporta/boya bölümlerinde, tüm cihaz ve ekipmanlarımız sektördeki gelişen son teknoloji ile donatıldı. Dolayısıyla servis alanımızda da, komple yenilen sistemlerle müşterilerimize daha kaliteli hizmete başladık” diye konuştu.

X CHANGE BY TOYOTA
Göktepe, TOYOTA’nın başlattığı ’Xchange by Toyota’ hizmetinin de aynı şekilde bölgeye yansıttıklarını belirttiği açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:
“Bu hizmetimizle de, Toyota’nın ’Xchange by Toyota’ konsepti ile oluşturduğumuz ikinci el araç satışı yapılacak kapalı alan da, plazamızda oluşturuldu. Bunun için, binamızın ikinci katında 800 metrekare alanda ikinci el otomobiller satışa sunuluyor.
Ereğli-Zonguldak karayolu üzerindeki Ören Mahallesi Hüseyin İbrahim İzmirli Caddesi Numara 7 adresindeki Toyota Plaza Göktepe’de hizmete sunduğumuz yenilikleri, tüm otomobil severlerin gelerek, görerek yaşamasını bekliyoruz. Aynı zamanda, yeni plazamıza taşınmamıza özel cazip kampanyalardan yararlanmalarını istiyoruz.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo