Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Telefonla Oynamayan Şoför Arıyorlar

Telefonla Oynamayan Şoför Arıyorlar

Bir taksi durağı müşterilerinden gelen ÅŸikayetler üzerine yeni alacağı ÅŸoförler için taksi durağına, ‘telefonla oynamayan ÅŸoför alınacaktır’ ilanı astı.


Edinilen bilgiye göre, Bolu’da Kalıcı Konutlar Mahallesi’nde bulunan bir taksi durağı, ÅŸoförlerin seyir halindeyken cep telefonlarıyla oynamalarına gelen ÅŸikayetler üzerine yeni alacağı ÅŸoförler için durağın camına ’telefonla oynamayan ÅŸoför alınacaktır’ ÅŸeklinde uyarı afiÅŸi aÅŸtı.
Ä°ÅŸ baÅŸvurusu için gelen ÅŸoförlerin önce camın üzerindeki uyarıyı gördüklerini ve cep telefonu ile oynamayacaklarını söylediklerini belirten 25 yıllık taksi ÅŸoförü Sıtkı Er, “insanların can güvenliÄŸi ve kazaya sebebiyet vermemek için müşterilerimizin ÅŸikayeti üzerine bu yazıyı yazmak zorunda kaldık. Ä°ÅŸ baÅŸvurusu için gelenlere, ’eÄŸer cep telefonu ile konuÅŸmayacaksan gel buyur’ diyoruz” ÅŸeklinde konuÅŸtu.
DuraÄŸa astıkları ilanı önce kendilerinin uyguladıklarını ifade eden taksi ÅŸoförü 26 yaşındaki OÄŸuz AltındaÅŸ, “bu uygulamadan hem biz hem de müşterimiz çok memnun kaldı. Müşterimizi indirdikten sonra cep telefonumuza gelen mesajımızı kontrol ediyoruz ve müşterimizi aldığımızda kesinlikkle cep telefonumuzla ilgilenmiyoruz” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo