Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TEK PROGRAM… 3 KUTLAMA…

TEK PROGRAM… 3 KUTLAMA…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karedeniz EreÄŸli’de faaliyet gösteren Ä°lkadımlar Özel EÄŸitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından kurumda eÄŸitim gören özel öğrenciler ve aileleri için eÄŸlence programı gerçekleÅŸtirildi.
Kurum Müdürü Fikri EroÄŸlu, Belediye Düğün Salonunda ki etkinlikte yaptığı konuÅŸmada,  Mayıs ayında kutlanan anneler günü, engelliler haftası ve temsili askerlik yapacak özel öğrenciler için yapacakları kutlamaları Ramazan ayı nedeniyle 1 Mayıs tarihine topladıklarını belirtti ve ÅŸunları söyledi:
“Engelliler haftasının sadece belirli günlerde hatırlanmama konusu devamlı konuÅŸulur. Fakat bizler sadece bugünlerde kamuoyunda ses getirebiliyoruz. Bu nedenle bu hafta ve günlerde etkinliklerimizi yapıp kamuoyunda, toplumda farklılıklarımızı dile getirip, dezavantajlı gruplara nasıl destek olunacağının ve engel yaratılmaması bilincini oluÅŸturmak amacındayız. Bu anlamda Kdz. EreÄŸli Kaymakamlığı ve Kdz. EreÄŸli Belediyesi bizlere her zaman destek vererek okulumuza ve öğrencilerimize deÄŸer ve önem verdiklerini her zaman göstermektedirler. Kendilerine sizler adına teÅŸekkür ediyorum.”
ASKERE UÄžURLAMA YAPILDI
EtkinliÄŸin diÄŸer bir özel yanı ise 16 Mayıs’ta bir günlük temsili askerlik yapacak 11 özel öğrenciye de asker eÄŸlencesi yapılıyor olmasıydı. Ä°kramların da verildiÄŸi etkinlik; çeÅŸitli oyunların oynanması ve müzik eÅŸliÄŸinde eÄŸlenilmesi ile akÅŸam saatlerine kadar sürdü.
Etkinliğin sonunda temsili askerlik yapacak 11 özel öğrenci için araç konvoyu oluşturularak asker uğurlaması da yapıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo