Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EVEDER’DEN ’EL SANATLARI’ TANITIM SERGİSİ

EVEDER’DEN ’EL SANATLARI’ TANITIM SERGİSİ

Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Derneği (EVEDER) Yönetimi tarafından 3-4-5 Mart 2016 tarihlerinde sosyal ve kültürel etkinlik düzenleneceği bildirildi.

 

Bölgemizin aktif derneklerinden biri olan Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenay, gerçekleştirilecek kültürel etkinlikle ilgili bilgiler verdi.

 

3-4-5 Mart 2016 tarihlerinde Kdz. Ereğli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yöresel sanatçıların eşliğinde ’El Sanatları’ tanıtım sergisinin düzenleneceğini kaydeden Başkan Şenay yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada şu ifadeleri aktardı:

 

“El Sanatları tanıtım sergimizin açılışı 3 Mart Perşembe günü saat 12:00 Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Derneğimizin organizasyonuyla yöresel sanatçılarımız ile birlikte El Sanatları sergimizin tanıtımı gerçekleştirilecek. Bölgemizin kültür ve tanıtım faaliyetleri kapsamında derneğimiz önderliğinde sanat emekçilerimizin katkılarıyla hazırladığımız bu etkinliğe tüm Ereğli ve bölgemiz halkını davet ediyoruz.”  

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo