Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SENDİKA SYDNEY’E GİTTİ

SENDİKA SYDNEY’E GİTTİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan’ın, Avustralya’nın Başkenti Sydney’e gittiği bildirildi.
Sendikanın resmi internet sitesinde yer alan habere göre Ercan, "Industri ALL Global Union" (Tüm Global Endüstri Birliği) tarafından, 11-14 Haziran tarihleri arasında düzenlenen "Ana Metaller İdare Komitesi Toplantısı"na, Türk Metal Delegasyonu olarak Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Avukat Taliphan Kıymaz ile birlikte katıldı.
140'tan fazla ülkede 50 milyonunun üzerinde çalışanı temsil eden küresel sendika "Industri ALL Global Union"ın toplantısında Türkiye ve Erdemir'deki çalışma hayatına dair bilgiler aktaran Ercan, Dünya çelik sektöründeki sorunları 14 ülkeden 40 katılımcıyla paylaştı. Ercan, söz konusu birliğe üyelikleri konusunda, Türk Metal Lideri Pevrul Kavlak'ın, üstün uğraşıları olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:
“Türk Emek Hareketi ve sendikamız için önemli kazanımlar sağlayacak olan bu üyeliğin onaylanması sürecinde bizlerden desteğini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanımız Kavlak’a, tüm emek dostlarına ve Industri ALL Global Union Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan'na yürekten teşekkür ediyoruz.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran1
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo