Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“FİNAL”DE YILSONU ETKİNLİKLERİ

“FİNAL”DE YILSONU ETKİNLİKLERİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de Özel Final Akademi Ortaokulu tarafından bilim ve sanat şenliği etkinliği gerçekleştirildi.
Yılsonu etkinlikleri kapsamında ilk olarak okulun konferans salonunda öğrenciler tarafından ‘Cinderalla’ adlı tiyatro oyununu sahneledi. İngilizce oynanan oyunda öğrencilerin performansları alkış aldı. Daha sonra ise öğrenciler okulun spor salonunda yıl boyunca çeşitli derslerde yaptıkları çalışmaları sergilediler.
Final Okulları Yönetim Temsilcisi Recep Vural, gazetecilere yaptığı konuşmada, sadece akademik eğitime değil öğrencilerin her yönden gelişimlerini sağlamak için bilim, sanat, spor ve kültür etkinliklerine de önem verdiklerini söyledi. Bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri bilim ve sanat şenliğini her sene üzerine biraz daha katarak geleneksel hale getirmek istediklerini anlatan Vural, “çocuklarımız yeteneklerini ve özel yeteneklerini sergilediler. ‘Final’ deyince akla dershane geliyor ama değil; hem yaşam hem de sıva başarısını görüyoruz” dedi.
Vural daha sonra Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ve Okul Müdürü Hasan Koca birlikte stantları tek tek gezerek öğrencilerin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde müzik dinletisi de sunulurken çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

 

“FİNAL”DE YILSONU ETKİNLİKLERİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo