Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SEKTÖRE ‘TAZE KAN’

SEKTÖRE ‘TAZE KAN’

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli'de iÅŸadamı Turan Çelik, ticari yaÅŸamını “ÇelikoÄŸlu Ä°nÅŸaat “isimli firma ile inÅŸaat sektöründe sürdüreceÄŸini bildirdi.
Çelik, uzun yıllar finans sektöründe yer aldığını, bundan sonraki süreçte ise ticari birikimlerini ‘Baba MesleÄŸi’ olan inÅŸaat sektöründe devam ettirme kararı aldığını söyledi. Babası Abdulsamet Çelik’in, Belen Mahallesindeki Afet Konutlarının, (Temelden çatıya) taÅŸeronluÄŸunu yaptığını belirten Çelik, ÅŸunları kaydetti:
"BABA REFERANSI" SAÄžLAM
“Ayrıca babam; ilçede yıkılan Devlet Hastanesi binası, Kayabaşı Ä°lkokulu, Kepez Mahallesindeki Denizcilik Fakültesi Binası, Belen Sanayi Sitesinde kısmi çalışma, Kaynarca Kalıcı Konutlarının bazı blokları, Erdemir’de RKK Kireç Süzme Havuzu, RKK Sahası, Devrek Ä°lçesindeki Afet Konutları, Alaplı Ä°lçesindeki Merkez Ä°lköğretim Okulu, Alaplı Çatak Ä°lkokulu, Düzce’nin Akçakoca Ä°lçesindeki  Mobilyacılar Sanayi Sitesi ve benzer bir çok inÅŸaatın da ‘ince işçiliÄŸini’ üstlenerek tamamlamıştır. Yine bölgemizdeki inÅŸaat sektöründe yer alan birçok firma ile iÅŸ birliÄŸimiz oldu.
SEKTÖRE YENÄ° GELÄ°ÅžMELERLE KATKI…
Bundan sonraki süreçte ise Orhanlar Mahallesi Orhangazi Caddesi 35 nolu Sungur Ä°ÅŸhanının birinci katında kurduÄŸum ‘ÇelikoÄŸlu Ä°nÅŸaat’ isimli firmamda, babamın iÅŸ tecrübesiyle birlikte, 'Kaliteli YaÅŸam Alanları Ä°nÅŸaa Ediyoruz' sloganımızla, inÅŸaat sektöründe yer alacağız.  Sektördeki tüm geliÅŸme ve yenilikleri yakın takip ederek; anahtar teslimi Ä°nÅŸaat, taahhüt, tadilat dekorasyon gibi sektöre dayalı hizmetler vereceÄŸiz. Amacımız, EreÄŸli ve bölgemizdeki inÅŸaat sektöründe kalıcı daha birçok eser bırakmak.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo