Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SAHA ZİYARETİ

SAHA ZÄ°YARETÄ°

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde kurulu EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları AÅž. Genel Müdürü Salih Cem Oral ile ÅŸirkette yetkili Türk Metal Sendikası Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan’ın, ÅŸirkette saha ziyaretlerinde bulunduÄŸu bildirildi.
Sendikanın resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Oral ile Ercan, planlı şekilde şirket genelinde gerçekleştirdikleri saha ziyaretleri sırasında, ünitelerdeki sendika temsilciliklerini de ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulundular.
Türk Metal Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan ile Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral’ın ziyaretlerine, Türk Metal Åžube Sekreteri Yakup Yılmaz, Erdemir Ä°nsan Kaynakları Direktörü Atilla YelboÄŸa ve Ä°nsan Kaynakları Müdürü Ä°brahim Aydın da eÅŸlik etti.
YELBOÄžA’DAN ERCAN’A…
DiÄŸer yandan, Türk Metal Åžube BaÅŸkanı Ercan’a, Erdemir Ä°nsan Kaynakları Direktörü YelboÄŸa nezaket ziyaretinde bulundu. Ä°ade amaçlı gerçekleÅŸtirilen ziyarette Ercan, YelboÄŸa’ya, atandığı görevinde bir kez daha baÅŸarı dileÄŸinde bulundu. Ziyarette, Türk Metal Åžube Mali Sekreteri Hakan Eskibina ve Erdemir Ä°nsan Kaynakları Müdürü Aydın da yer aldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
şaşkın1
gülücük0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo