Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

S Rota’dan "Bir bot bir mont" kampanyası

S Rota’dan "Bir bot bir mont" kampanyası

Üşüyen minik ayaklarda bir bot, sırtında bir mont ol...


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde S Rota Haber Gazetesi’nin sahibi gazeteci Seyhan Dikay’ın, muhtaç öğrencilerin mont ve bot ihtiyaçlarını karşılamak izin proje baÅŸlattığı bildirildi.
Dikay, yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi ile okullardaki yardıma muhtaç öğrencilere ulaÅŸarak eksikliklerini gidermek istediÄŸini söyledi. Kış ÅŸartlarında dahi bot ve mont olmaksızın okula giden öğrencilere ulaÅŸtırmak üzere baÅŸlattığı “Bir Mont, Bir Bot” kampanyası kapsamında, vatandaÅŸlar arasında da gönül bağı kurmayı hedeflediÄŸini belirtti.   Hassasiyet gösteren duyarlı vatandaÅŸları kampanyaya desteklerini beklediÄŸini anlatan Dikay, ÅŸunları kaydetti:
“Bizi biz yapan giydiÄŸimizden giydirmek, yediÄŸimizden yedirmek deÄŸil midir? Hepimiz çocukken ailemizin aldığı bayramlığa çok sevinmiÅŸizdir. Hiç ihtiyacımız olmadığı bir anda, bir sevdiÄŸimizden aldığımız hediye bizi ne kadar da mutlu etmiÅŸtir. HediyeleÅŸmek güzeldir, hem vereni hem alanı mutlu eder.
Üşüyen minik ayaklarda bir bot, sırtında bir mont ol kampanyasını dün ilk olarak facebook’ta ki ÅŸahsi sayfamdan duyurdum. Mesengerdan katkı vermek için pek çok duyarlı kiÅŸi ulaÅŸtı. Ä°nÅŸallah kampanyamızda baÅŸarılı olur. Hiç tanımadığınız çocuklarımızın yüzünde tebessüm oluruz.”
Seyhan Dikay, detaylı bilgi edinmek isteyenlerin 0 532 778 37 28 numarayı aramalarını sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran4
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ahmet tuzel

05 Ocak 2018 - 15:29

Herkezın yardım etmesi için Onan numarası yazar sanız katkıda olabiliriz

Yorum Yazın

Canlı Radyo