Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ROMANLARINDA YERİ OLACAK

ROMANLARINDA YERÄ° OLACAK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Belediye Meclisi’nde ilk yaÅŸandı. Gündem maddeleri görüşüldüğü sırada, konuÅŸmalara bebek sesleri karıştı…
Ereğli Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirildi.
Alınan bilgiye göre, gündem maddeleri arasında bulunan Karadeniz EreÄŸli Romanlar DerneÄŸi’ne yer tahsisi konusu görüşüldü. Kültür Müdürlüğü’nün konuya iliÅŸkin yazısı okutuldu. Görüşülmek üzere ilgili komisyona havale edilen madde oy çokluÄŸu ile kabul gördü. Meclis Toplantısı’na katılarak konuyu merakla bekleyen roman vatandaÅŸlar, alınan kararı alkışlayarak teÅŸekkür ettiler.

SONUCU BEKLEYENLER ARASINDA
İKİ KÜÇÜK BEBEK DE VARDI!

Öte yandan, kendilerine dernek yeri verilmesini isteyenler arasında, toplantıya eÅŸi ve iki çocuÄŸu ile katılan Asya Adak’ta vardı. Gündem konuÅŸulduÄŸu sırada, 1 yaşındaki Seher ve 3 yaşındaki Efecan’ın sesleri zaman zaman duyuldu. Meclis’te ilk kez bebek sesinin duyulması ÅŸaÅŸkınlık ve tebessüm yarattı. Anne Asya ve baba Sinan Adak da, verilen karar sonrası Hüseyin Uysal ile Meclis Ãœyelerini alkışladı.

DÄ°ÄžER MADDELER
DiÄŸer yandan, gündemde yer alan ÅŸahısların imar plan tadilat taleplerine ait komisyon raporu, Åžehirlerarası Otobüs Terminali’nin yeni yerine taşınması nedeniyle; çevre yolu tamamlanıncaya kadar ticari taksi ek durak yer talepleri, Türkiye Belediyeler BirliÄŸi tarafından e-Belediye Projesi kapsamında geliÅŸtirilen BELBÄ°S yazılımının kullanımına iliÅŸkin protokolün imzalanabilmesi için Belediye BaÅŸkanına yetki verilmesi maddeleri de görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

 

ROMANLARINDA YERÄ° OLACAK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo