Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAZIK DEĞİL Mİ?

YAZIK DEĞİL Mİ?

Taşımalı eğitim yapan firmada yaşandığı öne sürülen araç sıkıntısı nedeniyle öğrenciler, tarım alanında kullanılan ve patpat diye tabir edilen araçlarla okullarına gidiyor. Çocuklarını okullara patpatlarla götürmek zorunda olan veliler ise sorunun çözülmesini isteyerek tepkilerini dile getiriyor...


Bartın’da, taşımalı eÄŸitim ihalesini alan firmada yaÅŸandığı iddia edilen araç yokluÄŸu nedeniyle bazı köylerde çocuklarını okula göndermekte sıkıntı yaÅŸayan veliler, sorunun çözülmesini istiyor. Veliler, büyük sıkıntı yaÅŸadıklarını belirtiyor.
Gözpınar köyünden her gün çocuklarını patpatla 5 kilometre uzaklıktaki Kızılelma köyünde bulunan okula götüren baba Ercan Aksu, gazetecilere açıklamasında, şunları söyledi:
“ÇocuÄŸumu kaç gündür okula götüremiyordum. Çocuklar evin önünde bekliyordu, artık kendim getiriyorum. Bazı araçlar var ama plakaları bile yok. Ben bu araçlara çocuÄŸumu nasıl emanet edeyim. Kendimde çalışıyorum. Köyde bu ÅŸekilde 16-17 tane çocuk var. Milli EÄŸitim Müdürlüğü, sözleÅŸmemiz var bir ÅŸey yapamayız diyor. Bu bölgedeki Mugada köyü servislerinin de firmadan alacakları varmış. Alacaklarını almadan taşıma yapamayacaklarını söylüyorlar. Bırakınca da dışarıdan arabalar geldi, onlarda kırık dökük haldeler.”
Velilerden Bilal Yılmaz da, "aynı sıkıntı bizde de var. ÇocuÄŸumuzu patpatla götürüyoruz. 2019 yılının servis aracı artık patpat oldu” diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
kızgın2
şaşkın1
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Turhan Keskin

15 Eylül 2019 - 11:45

CHP nin iÅŸidir

Yorum Yazın

Canlı Radyo