Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

POSBIYIK’TAN ‘ÖZEL BİREYLERE’ ASANSÖR MÜJDESİ

POSBIYIK’TAN ‘ÖZEL BİREYLERE’ ASANSÖR MÜJDESİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla sahile geçiÅŸ için engellilerin ihtiyaç duyduÄŸu Ruhi CöbekoÄŸlu Ãœstgeçidi asansörünün tamir edilerek hizmete girdiÄŸi bildirildi.
Belediye Basın Bürosun’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçedeki özel bireylerin özellikle sahile geçiÅŸte araç trafiÄŸine takılmadan ihtiyaç duydukları Ruhi CöbekoÄŸlu Ãœstgeçidinin asansörü, uzun bir aradan sonra Posbıyık’ın talimatıyla tamir ettirilerek hizmete girdi.
2013 yılında Ruhi Cöbekoğlu üstgeçidini, ilçe halkının hizmetine sunan Posbıyık, engelli araçlarının sahile rahatça ulaşabilmeleri için üst geçide yaptırdığı asansör ise uzun bir süredir hizmet dışı kalmış ve bu durum engelli bireylerin tepkisine yol açmıştı.
Başkan Posbıyık, göreve gelmesinin ardından talimat vererek asansörün çalışabilmesi için ihtiyaç duyulan parçalar kısa sürede temin ve tamir edilerek bugün itibariyle engelli vatandaşların hizmetine sunuldu.

YASİN ÇİÇEK: TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Asansörün hizmete girmesiyle ilk kullanan engelli bireylerin sesi Yazar Yasin Çiçek, asansörün hizmete girmesinden duyduÄŸu mutluluÄŸu dile getirdi. Posbıyık’ı ziyaret ettiÄŸini ve sorunun hemen çözüldüğünü belirten Çiçek, “uzun süredir arızalı olan asansör tamir edildi ve ÅŸimdi kullanabiliyoruz. Belediye BaÅŸkanımız Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret ederek sorunu dile getirmiÅŸtik. Kısa sürede çözüme kavuÅŸtu, kendisine engelli bireyler adına teÅŸekkür ediyorum” dedi.
Bu arada, asansörü kullanacak engelli bireyler için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden asansör çiplerinin dağıtımına başlandı.

 

POSBIYIK’TAN ‘ÖZEL BİREYLERE’ ASANSÖR MÜJDESİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo