Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KEALFEST başladı

KEALFEST başladı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de, Ereğli Anadolu Lisesi (KEAL) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen KEALFEST etkinlikleri resim sergisi açılışı ile başladı. Bu yıl ikincisi düzenlenen festivalin çatı mesajı Engelli Farkındalığı olarak belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, 29 Nisan -3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirecek festivalin açılış programı, Ereğli Özel Eğitim İş Uygulama Okulu üçüncü kademe öğrencileri ile KEAL öğrencilerinin ortaklaşa hazırladığı resim sergisi ile yapıldı.
Açılışta konuşan Okul Müdürü Ahmet Bal, bu yılki festivalin ana mesajını ‘Engelli Farkındalığı’ olarak belirlediklerini hatırlatarak şunları söyledi:
“Okulumuz Anadolu Lisesi olarak eğitim öğretime başladığı 1981 yılından beri gerek akademik eğitimiyle gerek sosyal, kültürel ve sportif başarılarıyla ve gerekse hazırladığı ulusal ve uluslararası projeleriyle devamlı gündeme gelen, çevremizin en başarılı okullarından biri olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Öğrencilerimizin yeni ufuklara yolculuk yapabilmelerine fırsat vermek amacıyla, yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemekteyiz. Bu açılışımız da bu etkinliğin bir parçası. Emeği geçen başta Müdür Yardımcım Ersan Arslan bey olmak üzere, tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin hayırlı olmasını diliyorum.”
Konuşmanın ardından kurdele kesimini Kdz. Ereğli Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’nda eğitim gören özel öğrenciler ile bu okulun müdürü Ziya Babal ve KEAL Müdürü Ahmet Bal birlikte yaptılar.
Daha sonra KEAL öğrencilerinin ‘Sanatta Engel Yoktur’ mesajını verdikleri modern dans gösterisi katılımcılardan büyük alkış aldı. Sergide yer alan eserler katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi.
Öte yandan etkinlikler kapsamında saat 14.00’da Yazar Ahmet Ümit’in söyleşisi ve imza günü olacağı öğrenildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo