Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PİZZA SEVENLER; BU HABER SİZİN İÇİN

PİZZA SEVENLER; BU HABER SİZİN İÇİN

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de Ereylin AlışveriÅŸ Merkezi bünyesinde kısa süre önce faaliyete baÅŸlayan Pizzante Restoranın resmi açılışı yapıldı.
Ereylin AlışveriÅŸ Merkezi’nin yeme-içme katında kısa süre önce Hakan Güner’in iÅŸletmeciliÄŸinde ‘EreÄŸli’nin En Ä°yi Pizzası Fırından Çıktı’ sloganıyla faaliyete baÅŸlayan Pizzante Restoran hizmete girdi.
Açılışa Belediye Zabıta Müdürü Alptekin Dursun ile Park ve Bahçeler Müdürü Ä°. Ethem Özdemir’in yanı sıra AVM Ä°ÅŸletme Müdürü Hamit Atay ve çok sayıdaki davetli katıldı. Yapılan duanın ardından hayırlı olsun temennileri ile açılışı gerçekleÅŸtirilen restoranın iÅŸletmecisi Hakan Güner, uzun yıllar pizza sektörünün içinde olduÄŸunu söyleyerek, “daha önce bu sektörde baÅŸka bir firmanın iÅŸletme müdürlüğünü yapıyordum. Bu sektörü iyi bilen birisi olarak kısa süre önce Ereylin AVM’de Pizzante adıyla ÅŸahsıma ait iÅŸletmemi açtım. Müşteri memnuniyetini önemsiyoruz ve farklı lezzetimizle kısa sürede sevileceÄŸimizi düşünüyoruz. Ä°nÅŸallah bizim için ve ilçemiz için hayırlı olur. Herkesi restoranımıza davet ediyoruz” diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ä°simsiz Yorumcu

23 Ekim 2018 - 17:59

Hayırlı olsun, canım çekti. İş çıkışı bi' uğrayayım. Sonucunu buradan tekrar paylaşırım.

Murat Duyar

20 Ekim 2018 - 11:54

Hayırlı olsun Başarılar dilerim.

Yorum Yazın

Canlı Radyo