Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Evsiz adam, koltukta ölü bulundu

Evsiz adam, koltukta ölü bulundu

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ta, bir süre önce evini satarak sokaklarda tek başına yaÅŸamaya baÅŸlayan 56 yaşındaki evsiz adam, yol kenarındaki bir koltukta ölü bulundu. Adamın köpeÄŸi ise bir an olsun başından ayrılmadı. 
Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Kozlu ilçesi Dr. Halim Tanyeri Caddesi üzerinde meydana geldi. Tek başına yaÅŸayan Nihat SevilmiÅŸ, yaklaşık 3 ay önce yaÅŸadığı evini 350 bin liraya sattı. 
Gayrimenkulünden elde ettiÄŸi parayla bir süre geçinen SevilmiÅŸ, parası bitince boÅŸ arazide yaÅŸamaya baÅŸladı. VatandaÅŸların yardımlarıyla geçinen SevilmiÅŸ, iddialara göre kolonya ve alkol aldıktan sonra koltukta uyuya kaldı. 
Sabah saatlerinde Nihat SevilmiÅŸ koltukta hareketsiz halde bulan vatandaÅŸlar önce uyandırmak istedi ancak uyanmayınca durumu 112 acil saÄŸlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri SevilmiÅŸ’in öldüğünü belirledi. 
Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde incelemelerde bulunmasının ardından Olay Yeri Ä°nceleme Åžube Müdürlüğü ekipleri ve Kozlu Ä°lçe Emniyet Müdürü Zafer Akcan da olay yerinde incelemelerde bulundu. Ä°ncelemelerin ardından talihsiz adamın cansız bedeni Kozlu Belediyesi Cenaze nakil aracıyla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. SevilmiÅŸ’in beslediÄŸi öğrenilen bir sokak köpeÄŸi ise bir an olsun yanından ayrılmadı. SevilmiÅŸ’in kesin ölüm sebebi ise yapılacak olan otopsinin ardından belirlenecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo