Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI!

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde kurulu, EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) ile ÅŸirkette yetkili Türk Metal Sendikası Åžubesi arasında süren 27. Dönem Toplu Ä°ÅŸ SözleÅŸmesi görüşmelerinde, olaÄŸanüstü toplantı gerçekleÅŸtirildi.
Turkmetalkdzeregli.org internet sitesinde yer alan habere göre, bugün Ankara’da Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) binasında gerçekleÅŸtirilen 6. Oturuma, Türk Metal Genel BaÅŸkanı Pevrul Kavlak da katıldı.
Aralık 2018’da yapılan ve ‘UyuÅŸmazlık Zaptı’  tutulan 5. Oturumda, yer alan Ä°dari Maddelerin görüşüldüğü toplantıda, gündeme alınan tüm maddelerde anlaÅŸmaya varıldı.
Sendika kanadından Türk Metal Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, Ereğli Şube başkanı Metin Ercan ile MESS yetkililerinin yer aldığı oturumda, ücret artışı ve ücrete dayalı sosyal hakları içeren maddelerin ise bir sonraki toplantıda görüşülmesine karar verildi.
-SÜRECEÇ-
Erdemir’de çalışan 4200 sendikalı işçiyi kapsayan ve 1 Eylül 2018’den geçerli 27 Dönem Toplu Ä°ÅŸ SözleÅŸmeleri görüşmeleri, 17 Aralık 2018’de yine Ankara’da gerçekleÅŸtirilen 5. Oturumda “UyuÅŸmazlık Zaptı” tutularak noktalanmıştı. Yasa gereÄŸi Hükümet tarafından atanan ‘Arabulucu’ da gerekli deÄŸerlendirmesini tamamlayarak hazırladığı raporu taraflara sunmuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo