Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAHALLEYE KADIN ELİ DEĞEBİLİR

MAHALLEYE KADIN ELİ DEĞEBİLİR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli'de muhtar adayı Arzu Akay, “sakinlerimiz ile el ele, gönül gönüle vererek mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için yerel ve genel yönetimler ile mahallem arasında bir köprü olacağım” dedi.
İçinde bulunduğumuz ayın sonunda yapılacak Mahalli İdari Seçimleri’ne Bağlık Mahallesi’nden Muhtar Adayı olan banka memuru emeklisi Arzu Akay, Ereğli FM’e özel açıklamasında, görev alanındaki sorunları, kurduğu ekibi ile birlikte tek tek çözeceğini söyledi. 
Cesur ve girişimci olduğunu anlatan iki birey annesi Akay, “mahalle sakinlerim, siz hizmetlerin en güzeline layıksınız. Biliyorum ki siz dürüst, şeffaf, sözüne sadık, vaatlerini yerine getiren yerine getiremeyeceği şeyleri vaat etmeyen, vatandaşın hakkını yemeyen-yedirmeyen, daima haktan ve halktan yana tavır koyan, her zaman ve her ortamda kendisinden hesap sorulmasını isteyebilecek kadar alnı açık, cesur, kişilikli, yetenekli, girişimci, işinin ehli bir muhtar istiyorsunuz. Bütün bunları bilen ve kabul eden bir kişi olarak göreve talibim. Beni seçtiğiniz takdirde, muhtarınız olarak size layık olmaya çalışacağım” diye konuştu.
ÖNCELİK BAYANLAR VE ÇOCUKLAR…
Seçimi kazanması durumunda ise mahalle sakinleri adına belirlediği önceliklerini de aktaran Arzu Akay, şunları kaydetti:
“Mahalle sakinlerim için önceliklerim şunlar olacaktır. Kentimizde 30 yılı aşkın süredir çalışmış bir bayan ve çalışan anne olarak, hanımlarımıza daha iye hayat şartları sunulması, çocuklarına iyi eğitim şartları sağlamak için tekstil atölyelerinin kurulmasına öncülük etmek, çalışan annelerin çocuklarının bakımı için gönüllü anneler ile buluşturulmasına aracılık etmektir.
Yaşlılarımızın, bakıma ihtiyaç duyan komşularımızın tespit edilip destek olmak için, çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetişmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak için spor etkinlikleri düzenleyip aktif rol almalarını sağlamaktır.
Sokak dostlarımız için derneklerle işbirliği halinde olarak birlikteliğimizi güçlendirmektir. Gençlerimizi iş dünyası ile buluşturmak için; işte tüm bu sorunlarımızı çözmeye çalışırken güzel bir piknik alanında hep beraber stres atabilmek için siz değerli mahalle sakinlerimiz ile el ele, gönül gönüle vererek mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için yerel ve genel yönetimler ile mahallem arasında bir köprü olacağım.
Gözyaşı olmayan mutlu, huzur dolu bir aydınlık yarınlar izin el ele, gönül gönüle Bağlık için güzel günlere diliyor, hepinizin desteğini istiyorum.”
MAHALLEYE KADIN ELİ DEĞEBİLİR! EKİPTE YANLIZCA BİR ERKEK VAR…
Çalışma hayatı boyunca hedefinin en iyi hizmeti vermek olduğunu ifade eden Akay, hizmetini ekiple birlikte, en iyi kalitede olması gerekliliği ile Aza arkadaşları ile birlikte örnek bir mahalle dizayn edeceğini de vurgulayan Akay’a, ekip arkadaşlarının şu isimlerden oluştuğunu söyledi:
“Pelin Çıtak Ergör, Ülkü Gönüllü, Esin Seher Özdemek, Selma Yaka Karaoğuz, Songül Likoğlu Çırakoğlu, Şeref Cengiz Serter, Candan Çelebi ve Adalet Aydın. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo