Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYE BAŞKANI, TEBRİK ETTİ

BELEDÄ°YE BAÅžKANI, TEBRÄ°K ETTÄ°

Başkan Demirtaş Türk Metal ve Erdemir yöneticilerini kutladı


Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesine baÄŸlı Gülüç Beldesi Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ, ilçede kurulu EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları ile yetkili sendika Türk Metal’in, 27. Dönem Toplu Ä°ÅŸ SözleÅŸmesi’ni ‘masa başında’ bitirmelerinden büyük memnuniyet duyduÄŸunu ifade etti.
DemirtaÅŸ, 6 aydır devam eden görüşmelerde zaman zaman ‘uyuÅŸmazlık ortamına’ gelindiyse de, gerek Erdemir’in, gerekse Türk Metal Sendikası yöneticilerinin saÄŸduyulu davranışlarının sonuç verdiÄŸini belirtti.
Erdemir çalışanlarını her zaman “dostları” olarak gördüğünü anlatan DemirtaÅŸ, ÅŸunları kaydetti:
“Belediye BaÅŸkanı seçilmemle birlikte her zaman yanımda gördüğüm dostlarımın, bana ihtiyaç duyulduÄŸunda yanlarında oldum. Bundan sonra da bu böyle devam edecek. Zor günlerde oluÅŸan karşılıklı desteÄŸin, böylesi mutlu anlarda da en üst seviyelerde paylaşılması gerektiÄŸine inanıyorum. Bu vesileyle, emekçi arkadaÅŸlarımızın ekonomik ve sosyal haklarını ‘olması gereken deÄŸerde’ saÄŸlamalarından dolayı; beldemize, bölgemize ve ülkemize katkıları büyük olan Erdemir ve Türk Metal Sendikası’nı kutluyor, işçi kardeÅŸlerimizin de alın terlerinin karşılığında alacakları ücretlerini aileleriyle birlikte sağılık ve sıhhat içinde harcamalarını diliyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo