Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

LÖSEMİ AİLELERİNE 152 KOLİ

LÖSEMİ AİLELERİNE 152 KOLİ

Karadeniz Ereğli’de bilardocu bazı sporcuların, lösemili çocuğu bulunan ailelere gıda yardımında bulundukları bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, Bilardo Organizasyonları Komite Başkanı Tahir Yurtoğlu, çoğunluğu sporculardan sağlana 152 adet gıda kolisinin Ereylin Alışveriş Merkezi önündeki teslimi sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki bilardocular olarak Ramazan Ayı yardım turnuvasını geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Deniz Bilardo Salonu’nda düzenlenen turnuvada bu yıl yapılacak yardım için LÖSEV Vakfı’nı seçtiklerini belirten Yutoğlu, şöyle dedi:
“Bunu bir sosyal sorumluluk projesi olarak benimsedik. Geçtiğimiz yılki turnuvamızda bilardocu arkadaşlarımızın katkılarıyla alınan 120 koli ihtiyaç sahibi çocukların ailelerine bağışlanmıştı. Yine geçtiğimiz kış ayları öncesi de çocuklar için bot ve mont temini amacıyla bir turnuva düzenlemiş ve 120 çocuğumuzu giydirmiştik. Bugün de 122’si sporcularımızdan olmak üzere hayırsever bazı vatandaşlarımızın da katkısıyla 152 koli gıda yardımını LÖSEV’e teslim ediyoruz.
Hayırlı bir bağışta bulunduğumuzu ve güzel yerlere gideceğini düşünüyoruz. İnsanların da bu sorumlulukla hareket etmesini istiyoruz. Biz, bize düşen vazifeyi yerine getiriyoruz. Bilardo camiamızdan belki Türkiye Şampiyonu çıkmayacak ama benim için camiamızdaki her arkadaşım birer şampiyondur. Bugün, yapılanla bunu da gösterdiler. İnşallah devamı gelir, her yıl düzenli şekilde bir yerlere bağışlarız.”

GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONLARI
LÖSEV Zonguldak İl Temsilcisi Tarkan Atik de, bu yıl LÖSEV’in 20. Yılını kutladıklarını hatırlattığı sözlerinde şunları kaydetti:
“Aynı zamanda Uluslararası Lösemili çocuklar Haftası’na kutluyoruz. Ereğli’de de 29 Mayıs Salı günü etkinliklerimiz olacak. Saat 14.00’de Çınaraltı’ndan başlayacak olan büyük organizasyonumuza Zonguldak ve çevre illerdeki Lösemili çocuklarımız da katılacak. Etkinliklerin ardından ise Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteği ile bir de iftar düzenleyeceğiz. Bu kampanya da o kadar güzel denk geldi ki, gıda kolilerimizi iftarın ardından ailelerimize teslim edeceğiz. İnanılmaz güzel oldu. Ailelerimizin evlerine bir nebze de olsun nefes aldırdılar. Bütün bilardo camiasındaki arkadaşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Yüreklerine sağlık. Onların her biri gönüllerin şampiyonudur. Salı günü gerçekleştireceğimiz yürüyüşe de bilardo camiamızla birlikte Ereğli halkını davet ediyorum.”
Ereylin AVM’deki Migros’ta hazırlanan ve Atik tarafından teslim alınan 152 koli Ramazan gıda kolisi, yine bilardocular tarafından taşınarak Tim’s Ajans’ın temin ettiği aracına yüklendi. Kolilerin teslimi sırasında MİGROS Karadeniz Ereğli Şubeleri Müdürü Hakan Karadeniz, bilardocular ile LÖSEV üyeleri de hazır bulundu.

 

LÖSEMİ AİLELERİNE 152 KOLİ

Karadeniz Ereğli’de bilardocu bazı sporcuların, lösemili çocuğu bulunan ailelere gıda yardımında bulundukları bildirildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo