Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MUSTAFA KILIÇ'A SON GÖREV

MUSTAFA KILIÇ'A SON GÖREV

Başkan Danışmanı Mustafa Kılıç için Kdz. Ereğli Belediyesi’nde tören düzenlendi.


GeçirdiÄŸi kalp krizi sonucu yaÅŸamını yitiren önceki dönem Ä°mar Müdürü ve BaÅŸkan Danışmanı Mustafa Kılıç için Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nde tören düzenlendi. BaÅŸkan Halil Posbıyık, büyük üzüntü içerisinde olduklarını belirterek; “Mustafa Kılıç EreÄŸli’ye çok hizmet etti. Hemen her karışında alın teri var. Bizler, belediye, EreÄŸli onu kaybetmekle imar iÅŸlerinin hafızasını kaybetti” dedi. Kdz. EreÄŸli Belediyesi çalışanları Kılıç’ı son yolculuÄŸuna dualarla uÄŸurladı.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nde uzun yıllar Ä°mar ve Åžehircilik Ä°ÅŸleri Müdürlüğü görevinde bulunan BaÅŸkan Danışmanı Mustafa Kılıç için ilk tören yıllarını verdiÄŸi Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nde yapıldı.

GeçirdiÄŸi kalp krizi sonucu yaÅŸamını yitiren Kılıç’ın naaşı Kdz. EreÄŸli Belediyesi çalışanlarının göz yaÅŸları içerisinde tören alanına getirildi. Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, eÅŸi Neriman Posbıyık, oÄŸlu TuÄŸberk Posbıyık, Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, TSO BaÅŸkanı Arslan KeleÅŸ, çeÅŸitli oda ve dernek baÅŸkanları, siyasi parti temsilcileri, belediye baÅŸkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar, çalışanlar ve çok sayıda insanın hazır bulunduÄŸu törende Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, duygu yüklü bir konuÅŸma gerçekleÅŸtirdi.

Büyük üzüntü yaşayan Başkan Posbıyık, şunları söyledi:

“Bugün gerçekten çok üzüntülüyüz. Hiç beklemediÄŸimiz büyük bir kaybımız var. Sadece bizim kaybımız deÄŸil, EreÄŸli’nin de kaybı büyük. Çok deÄŸerli bir arkadaşımızı kaybettik. O, EreÄŸli’ye çok hizmet etti. Hemen hemen EreÄŸli’nin her karışında alın teri vardır. Hizmetlerinden dolayı kendisine müteÅŸekkiriz. Çok uzun zaman Ä°mar iÅŸlerinin başında bulundu. Hatta emekli olduktan sonra danışman olarak onu tekrar devam ettirdik. Çünkü EreÄŸli’nin ve belediyemizin ona ihtiyacı vardı. Benim tabirimle o, EreÄŸli’nin imar iÅŸlerinin hafızasıydı. Bugün itibariyle EreÄŸli Belediyesi önemli bir hafızasını kaybetti. Çok önceki yıllardaki problemleri arÅŸivde bulamazsak onda bulurduk, ona sorardık. Böyle deÄŸerli bir arkadaşımızdı. Aynı zamanda iyi bir aile babasıydı. Ailesine son derece düşkündü. EreÄŸli’deki iliÅŸkileri çok iyiydi, herkes tarafından sevilirdi. Yani insan olmanın, adam olmanın bütün meziyetleri onun üzerinde toplanmıştı. Onu sevgiyle gönderiyoruz. Onu özleyeceÄŸiz. Allah onu nur içerisinde yatırsın. Cennet kapılarını açsın. EreÄŸlimize verdiÄŸi hizmetlerden, ailesine verdiÄŸi hizmetlerden dolayı hep iyi yerde olsun. Ä°nanıyorum öbür dünyada da iyi yerde yerini bulacaktır. Bütün EreÄŸli’ye sabırlar diliyorum, en baÅŸta ailesi olmak üzere eÅŸine, çocuklarına, torununa baÅŸsaÄŸlığı diliyorum.”

BaÅŸkan Posbıyık’ın konuÅŸmasının ardından din görevlileri tarafından dua edildi, helallik alındı. Kılıç’ın naşı Kestaneci Mezarlığı’nda defnedilmek üzere cenaze namazı için Bozhane camiine götürüldü.

 

MUSTAFA KILIÇ'A SON GÖREV

Başkan Danışmanı Mustafa Kılıç için Kdz. Ereğli Belediyesi’nde tören düzenlendi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo