Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

2 KİŞİ TUTUKLANDI

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Ereğlİ`deki 2 kişi taksi şoförünü gasp etti


 
Olay, 13 Haziran’da EreÄŸli Kışla Mahallesi Osmantepe mevkiinde meydana geldi.

Ä°ddiaya göre Alaplı ilçesinde kavgaya karışan Muharrem Aydın ile Suat Satılmış, sabaha karşı EreÄŸli’den Alaplı Emniyet Müdürlüğüne gitmek için taksi çağırdı. 67 T 5003 plakalı taksi sürücüsü Mehmet OÄŸuz, 2 kiÅŸiyi alarak önce emniyete daha sonra Alaplı Devlet Hastanesine götürdü.

Buradan darp raporu için EreÄŸli Devlet Hastanesi’ne sevk edilen 2 kiÅŸiyi taşımaya devam eden Mehmet OÄŸuz, hastanenin ardından müşterileri alkol içmek istediÄŸi için Osmantepe mevkiinde kırsal alana gitti. Saat 10.30 sıralarında müşterileri, darp ettikleri Mehmet OÄŸuz’a  verdikleri 2 bin 900 lira taksi parasını da gasp etti. Saldırganların dalgınlığından faydalanıp ormana kaçan OÄŸuz, polis ekiplerinden yardım istedi. Önce Aydın’ı yakalayan ekipler daha sonra firari Satılmış’ı da yakaladı. Adliyeye sevk edilen 2 kiÅŸi, tutuklandı. 

‘ÅžAHISLARLA SABAHA KADAR Ä°LGÄ°LENDÄ°M’
YaÅŸadığı saldırı anlarını anlatan taksici Mehmet OÄŸuz “Åžoförlükle geçiniyorum. Åžahıslar Alaplı'da bir olaya karışmışlar. EreÄŸli Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü önünden aldım. Alaplı Emniyet’e götürdüm. Darptan dolayı Alaplı emniyeti bunları Alaplı Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Oradan EreÄŸli devlet Hastanesi'ne sevk oldular. Åžahıslarla beraber EreÄŸli Devlet Hastanesi'ne geldim. Åžahıslarla sabaha kadar ilgilendim. Ä°lgilendikten sonra tekrar bunları Alaplı Emniyetine götürüyordum. Alaplı Emniyetine ifade verdikten sonra EreÄŸli’ye döndüm. EreÄŸli'de merkeze döndükten sonra beni salmadılar. Alkol alıp Osmantepe’ye çıkarttılar. Orada beni darp edip o akÅŸam bana ödedikleri taksi parasını geri aldılar.

Ellerinden kaçarak kurtuldum. Arabamı da orada olay yerinde bıraktım. Ondan sonra patronumu mal sahibini aradım. Sonrasında polis ekipleri ile beraber gelip beni olay yerinden alıp karakola getirdiler. Åžu anda da ÅŸikâyetim hala devam etmekte” dedi.
Mehmet OÄŸuz’un mesai arkadaÅŸları da kendisine geçmiÅŸ olsun dileklerini iletirken, bir daha böyle ÅŸeylerin yaÅŸanmamasını temennisinde bulundular.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
üzgün1
gülücük0
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo