Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kazada hayatlarını yitiren 4 kişi toprağa verildi

Kazada hayatlarını yitiren 4 kişi toprağa verildi

Baraj gölüne düşmüşlerdi...


Bartın’da, baraj gölüne düşen otomobilde hayatlarını kaybeden baba, çocukları ve damadı topraÄŸa verildi. 
Edinilen bilgiye göre, Bartın’ın Kozcağız-Hasankadı yolu üzerinde bulunan Kışla Barajında suya gömülen otomobilde hayatlarını kaybeden baba Hüseyin Özgüç (65), çocukları Ä°lyas (33) ve Ä°smail (35) ile damadı Muhammet KarakaÅŸ (45) son yolculuÄŸa uÄŸurlandı.
Sahil Güvenlik ekiplerinin uzun uÄŸraÅŸlar sonucu çıkartılan cenazeler Bartın Devlet Hastanesi morgundan alınarak Barkaçboz köyü Bodra mahallesindeki evlerinin önüne getirildi. Ailelerin sinir krizleri geçirdiÄŸi cenazede Kuran Tilaveti yapıldı, dualar okundu. Bartın Ä°l Müftüsü Abdulcelil Çakar’ın da vaaz verdiÄŸi cenazede ikindi namazını müteakip köy meydanında cenaze namazı kılındı. Cenazeler daha sonra köy mezarlığına defnedildi. 
Cenazeye Vali Vekili Gökhan Gürbüzerol, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Ä°l Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, Ä°l Emniyet Müdürü Ogün Vural, Kozcağız Belediye BaÅŸkanı Mustafa Karaman ve çok sayıda vatandaÅŸ katıldı. 

OLAY-
Önceki akÅŸam 21.00 sıralarında meydana gelen kazada 74 AAC 324 plakalı otomobili ile Barkaçboz köyünden komÅŸu köye düğüne giden Ä°lyas Özgüç, Kışla Barajı mevkiinde yaÄŸmur nedeniyle kayganlaÅŸan yolda aracın kontrolü kaybederek baraj gölüne uçmuÅŸtu. Kazada Özgüç ile birlikte babası Hüseyin Özgüç, abisi Ä°smail Özgüç ve eniÅŸtesi Muhammet KarakaÅŸ boÄŸularak hayatını kaybetmiÅŸ, diÄŸer eniÅŸtesi Arif ÃœstünbaÅŸ yaralı olarak kurtulmuÅŸtu. Cenazeler uzun uÄŸraÅŸlar sonucu sudan çıkartılabilmiÅŸti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
üzgün4
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo