Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

8 kaza: 20 yaralı!!!

8 kaza: 20 yaralı!!!

Kazalarda 5 araç takla attı, 3 araç ise çarpıştı...


Karabük’te aralıklarla devam eden yaÄŸmur kazaları da beraberinde getirdi. Meydana gelen 8 ayrı trafik kazasında 20 kiÅŸi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, Karabük-Kastamonu, Karabük-Bartın ve Karabük-Eskipazar karayolları ile ÅŸehir merkezinde 8 ayrı trafik kazası meydana geldi. YaÅŸanan kazalarda 5 araç takla attı, 3 araç ise çarpıştı. Karabük-Kastamonu karayolu Çevrikköprü mevkisinde meydana gelen kazada, yolun kaygan olması ve bariyerlerin olmaması nedeni ile araçlar yoldan çıkarak takla attı. Aynı yolda bir araç yoldan çıkarak ÅŸarampole yuvarlanırken, bir araç ise takla atarak refüje düştü. Her iki ayrı kazada 2 kiÅŸi yaralanırken, olay yerinde yol güvenliÄŸi alan jandarma aracına ise bir otomobilin arkadan çarpması sonucu 2 kiÅŸi yaralandı. 
Karabük-Bartın karayolu Kirkille mevkiinde meydana gelen kazada ise hafif ticari araç yoldan çıkarak takla attı. Karabük-Eskipazar karayolu Mermer KavÅŸağı'nda da hafif bir ticari araç yoldan çıkarak ÅŸarampole devrildi. Kazalarda 9 kiÅŸi hafif ÅŸekilde yaralandı. 
Karabük’ün Eskipazar ilçesine baÄŸlı Ä°smetpaÅŸa rampalarında medyana gelen trafik kazasında ise 2 kiÅŸi yaralandı. Åžehir merkezinde KurtuluÅŸ Mahallesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kiÅŸi yaralandı. 
Meydana gelen kazalarda aralarında çocukların da bulunduÄŸu toplam 20 kiÅŸi yaralanarak ambulanslarla Karabük’teki çeÅŸitli hastanelere kaldırıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo