Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Rektörlük Devir Teslim Töreni

Rektörlük Devir Teslim Töreni

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan tarafından Bülent Ecevit Ãœniversitesi’ne Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Çufalı, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Prof. Dr. Ali Azar’dan devraldı.


Rektörlük Senato Salonunda düzenlenen Rektörlük Devir Teslim Töreninde konuÅŸan Prof. Dr. Ali Azar, görev yaptığı Rektör VekilliÄŸi döneminde birlikte çalıştığı Senato Ãœyelerine teÅŸekkür ederek yeni rektöre baÅŸarılar diledi. Görevi devralan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı ise, Bülent Ecevit Ãœniversitesi’nin köklü bir üniversite olduÄŸunu, özellikle halen ÖSYM BaÅŸkanlığını yürüten önceki Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’in üniversitenin geliÅŸimine çok büyük katkılar saÄŸladığını ifade etti. Çufalı, üniversitenin uluslararasılaÅŸmasında ve üniversite-sanayi iÅŸbirliÄŸindeki önemini vurgulayarak bu konuda büyük gayret göstereceklerini belirtti. 
Senato toplantı salonunda gerçekleÅŸen tören, Rektörlük görevini vekâleten yürütmüş olan Prof. Dr. Ali Azar’ın, görevi devralan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya cübbe giydirmesi; Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın da Azar’a günün anısına teÅŸekkür plaketi takdim etmesiyle sona erdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo