Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KATLİAM YAPTILAR!!!

KATLÄ°AM YAPTILAR!!!

Çocuklara, Kadınlara, Hayvanlara saldırdılar... Ülkede bunlar yaşanırken; saldırının bir başka hedefi de bakın ne oldu..!


Akşam karanlığından faydalanılarak girilen tarlada, dallarında çeşitli türde meyveler olan onlarca ağaç katledildi. Gördükleri manzara karşısında adeta yıkılan mahalleli, katliamı yapan kişi ya da kişilerin bulunmasını istedi.

   -ÖZEL HABER-

Zonguldak EreÄŸli’sinin Kepez Mahallesi Hacı Musa Sokak mevkisinde, üç ortaklı olduÄŸu öğrenilen yaklaşık 5 dönüm arazideki meyve aÄŸaçlarına saldırıldığı bildirildi.
Saldırgan ya da saldırganların, akÅŸamın karanlığından faydalandığı belirtildi. İçlerinde ayva, armut, elma, viÅŸne ve fındık meyvelerinin olduÄŸu yaklaşık 15 aÄŸacın kesildiÄŸi görüldü.   

ELLERÄ°NDE BALTA OLABÄ°LÄ°R DÄ°YE KORKTUK…
Mahalle sakinlerinden aynı zamanda kesilen aÄŸaç sahibi Ezgi Kale, EreÄŸli FM’e açıklamasında, balkonda olduÄŸu sırada sesler duyduÄŸunu, aynı sesleri dakikalar sonra yeniden iÅŸittiÄŸini söyledi. Bunun üzerine ise seslerin geldiÄŸi ekili tarlaya gittiÄŸini ve korkunç manzara ile karşılaÅŸtığını ifade eden Kale, şöyle dedi:
“AkÅŸam saat 21.00 civarlarında ses duydum ve balkona çıktım. Karanlıktı, seslerin karşıdaki köy tarafından geldiÄŸini sandım. 22.00’da evin önünde arkadaşımla konuÅŸtuÄŸumda yine sesleri duyduk ve bakmaya karar verdik. KomÅŸumun oÄŸlu ile geldiÄŸimizde aÄŸaçların kesilmiÅŸ olduÄŸunu gördük. Ellerinde balta olabilir, bize de saldırabilirler diye uzaklaÅŸtık ancak kimseyi görmedik. Balta sesleri geliyordu.”

NE Ä°STEDÄ°NÄ°Z…
Annesi Sultan Kale de, tarlada ekili olan sebzelere dokunulmadığını, hedefte yalnızca ağaçların olduğunu anlatarak şunları kaydetti:
“Sesleri duyduk, geldik. Bir anda yok oldular, kimseyi göremedik. Bilemiyorum kim neden böyle bir ÅŸey yapar, anlayamıyorum. Dallarında meyveler vardı. Tamam yer bize ait deÄŸil ancak yıllardır buraları aÄŸaçlandırdık, yoldan geçenler meyve yesin istedik. SayabildiÄŸimiz kadarıyla 15 aÄŸaç kesilmiÅŸ. İçlerinde ayva, armut, elma, viÅŸne ve fındık vardı. Kimsenin kimseye zararı yoktu. AÄŸaçların zaten kimseye zararı yoktu. Ne istediniz meyvelerden, aÄŸaçlardan. Mısır, domates ve fasulyeler vardı onlara dokunmamışlar, aÄŸaçları hedef almışlar.”

ÇOK ÃœZGÃœNLER…
AÄŸacı kesilenlerden Murat Argun ise rahmetli olan annesinin yıllar önce diktiÄŸi aÄŸaçların yok edilmesinden duyduÄŸu üzüntüyü dile getirerek, “bunun niye yapıldığı ile ilgili hiçbir fikrim yok. Rahmetli annemin diktiÄŸi elma aÄŸacı vardı, kesmiÅŸler. Yani bilemiyoruz kimin kestiÄŸini. Ä°nanın yazık, günah. Bu açlar kaç senede yetiÅŸti” sözleriyle konuÅŸtu.

BULUNMASINI Ä°STÄ°YORLAR
Yıllardır emek harcayarak yetiştirdikleri ağaçları katledilen vatandaşlar, endişeli olduklarını söylediler. Doğa katliamını yapan kişi ya da kişilerin bir an önce bulunmasını istediler.
Öte yandan, arazide hisseleri olan kiÅŸilerinde durumdan üzüntü duydukları, olayın takipçisi olacakları, gerektiÄŸi durumda ise ÅŸikayetçi olacakları öğrenildi.   

 

KATLÄ°AM YAPTILAR!!!

Çocuklara, Kadınlara, Hayvanlara saldırdılar... Ülkede bunlar yaşanırken; saldırının bir başka hedefi de bakın ne oldu..!

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın7
gülücük5
şaşkın1
üzgün1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
öğretmen 28

12 Temmuz 2018 - 15:49

Eğitimin akılfan önce kalplere verilebilmesinin acı bir örneği daha maalesef. "Yaş kesen baş keser." Sözünü idrak edememek çok acı.

Yorum Yazın

Canlı Radyo