Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’ERKEKLERE TAŞ ÇIKARTAN’ MUHTAR!.

’ERKEKLERE TAÅž ÇIKARTAN’ MUHTAR!.

Muhtarlık ’erkek’ iÅŸi diyenlere inat, Kdz.EreÄŸli’nin tek kadın muhtarı Ä°lknur Güleri Tekin, yaptığı çalışmalarla göz dolduruyor. Mahalle muhtarlığı konusunda ’erkeklere taÅŸ çıkartan’ Ä°lknur Güleri Tekin, ev hanımlığı, resim, müzik konusunda da beÄŸenileri üzerine çekmeyi baÅŸarıyor.

 

Kdz.EreÄŸli’nin baÅŸarılı ve sevilen  muhtarlarından Akarca Mahallesi Muhtarı Ä°lknur Güleri Tekin, kendi seslendirdiÄŸi  ’beni benden alırsan’adlı  ÅŸarkıya bir klip hazırladı.

Kdz.EreÄŸli’de 2 dönemden bu yana Akarca Mahallesi Muhtarlığı’nı baÅŸarıyla yürüten  Ä°lknur Güleri Tekin,  sevenlerinin ısrarlarına dayanamayıp amatörce seslendirdiÄŸi ve çok beÄŸeni topladığı ’beni benden alırsan’ adlı ÅŸarkıyı, Academy Musıc’de seslendirdi.

Ä°lknur Güleri Tekin, daha sonra bu  ÅŸarkıya bir klip hazırlayarak, 8 yıllık hatıralarını ölümsüzleÅŸtirdi.

Klipte, Ä°lknur Güleri Tekin’in Hakan Tekin ile hayatını birleÅŸtirdiÄŸi  23 Mayıs 2015 tarihinde aynı gün evlendikleri  EreÄŸli Sahil Gazetesi Sahibi Serpil KasapoÄŸlu ve  yaklaşık 8 ay önce aramızdan ayrılan eÅŸi merhum Yalçın KasapoÄŸlu’da  yeralıyor.

Sevilen videoların ve müziklerin paylaşım sitesi olan YouTube’da  Akarca Mahallesi Muhtarı Ä°lknur Güleri Tekin’i dinlemeye ne dersiniz? 

’ERKEKLERE TAÅž ÇIKARTAN’ MUHTAR!.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Mustafa yavuz

26 Aralık 2016 - 22:01

Valla ilknur hanımı tebrik ediyorum daha ne diyebilirim emin kendine güveni ilan insanlara güven veren biri o istediği zaman ne isterse yapar azimli biri

Hava KaradaÄŸ

24 Aralık 2016 - 11:36

böyle kişileri herzaman taktir etmeliyiz..

Yorum Yazın

Canlı Radyo