Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞÇİLER, HASTANELERE KALDIRILDI!

İŞÇİLER, HASTANELERE KALDIRILDI!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Erdemir’de meydana gelen olayda,  olaydan etkilenen işçilere müdahalede bulunuldu.  

Edinilen bilgiye göre, daha öncede meydana gelen aynı yerde olan 2. Yüksek Fırında, bir kez daha “tuer” patlaması yaşandı.  12 işçi, etrafa yayılan yüksek fırın gazından etkilendi. İşçiler tedbir amaçlı Göztepe Hastanesi ve Özel Echomar Hastanesine kaldırıldı.  Hayati tehlikesi olmayan işçilere oksijen takviyesi yapıldığı öğrenildi.
Öte yandan, geçtiğimiz günlerde de aynı fırında yaşanan benzer olay sonrası başlatılan bakım çalışmaları sonrası sistemin bugün devreye alınması bekleniyordu.
Diğer yandan, olaydan sonra kurumdan yapılan yazılı açıklamada ise şöyle denildi:
“Erdemir’e ait demir üretim hatlarının birinde teknik bir aksaklık nedeniyle hasar meydana gelmiş ve olay kısa sürede kontrol altına alınmıştır. Dumandan etkilenen çalışanlarımız kontrol amaçlı gözetim altında tutulmakta olup sağlık durumlarında herhangi bir olumsuzluk yoktur. Teknik aksaklığın nedenleri araştırılmakta olup gerekli müdahaleler ivedilikle yapılacaktır.” 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
gülücük4
şaşkın2
hayran1
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sabri kırmızıoğlu

24 Ağustos 2018 - 01:25

yıllardır zehiri verdiniz ereğliye şu havaya bak

Yorum Yazın

Canlı Radyo