Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞ DÜNYASI DİDİM’DE TOPLANDI

İŞ DÜNYASI DİDİM’DE TOPLANDI

İŞ DÜNYASI DİDİM’DE TOPLANDI


Türk Metal Sendikası Karadeniz EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan, Aydın’ın Didim Ä°lçesindeki Büyük Anadolu Didim Otel’de gerçekleÅŸtirilen “3. Avrupa-Akdeniz Metal Sanayi Sendikaları Daimi Konferansı”nın, sendikal ve iÅŸ dünyası açısından son derece verimli geçtiÄŸini söyledi.
Ercan, kendisinin de yer aldığı toplantıya, yurt dışından ve Türkiye’den 100’ün üzerinde iÅŸyeri ve sendika temsilcileri ile yaklaşık 400 kiÅŸinin katıldığını söyledi.
Türk Metal ile Ä°talyan Metal Sendikası FIM-CISL ve Ä°talyan Sendikaları GeliÅŸtirme DerneÄŸi Sindnova’nın birlikte düzenlenen toplantının, Türk Metal Genel BaÅŸkanı Pevrul Kavlak’ın açılış konuÅŸmasıyla baÅŸladığını hatırlatan Ercan, ÅŸunları kaydetti:
“3 gün süren konferansta; Ekonomik Kalkınma ve Sürdürebilirlik, Sürdürebilirlik Kavramının Ekonomik, Sosyal ve Çevresel Etkileri ve Sendikal Görüşler, Türk Metal Genel BaÅŸkan Yardımcımız Yusuf ziya OdabaÅŸ’ın oturum baÅŸkanlığını yaptığı Ä°malat Sanayii, Çevre ve Sürdürebilirlik, Sürdürebilirlik, Çevre ve Sendikaların KarşılaÅŸtığı Somut Vakalar, YeÅŸil Ekonomi, Çevre ve Ãœretim Politikaları, Sürdürülebilir Kalkınmaya Ä°liÅŸkin Åžirket Politikaları ve Uluslar arası Sendikal Hareket ve Sürdürebilirlik konularının iÅŸlendiÄŸi 7 panel yapıldı.
EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndan temsilcilerin de yer aldığı konferansta, sanayi ve büyük iÅŸletmelerde 4.0’de ekonominin yeri ve öneminin de tartışıldı. Katılımcılar açısından son derece olumlu geçen konferansın dördüncüsünün ise 2020’de Ä°talya’da yapılması önerildi.
IndustriALL Küresel Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Kemal Özkan ve Ä°zmir Büyük Åžehir Belediye BaÅŸkanı Sayın Tunç Soyer'in de yer aldığı konferansın Genel BaÅŸkanımızında belirttiÄŸi gibi ortak iradeye ve çabaya, önemli katkılar yapacağına inanıyor, toplantıda emeÄŸi geçen herkese teÅŸekkür ediyorum.”
3. Avrupa-Akdeniz Metal Sanayi Sendikaları Daimi Konferansı’na EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndan (Erdemir) Endüstri Ä°liÅŸkiler Müdürü Kerem Çelebi ile Çevre Mühendisi Ä°rel Gürsoy da katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo