Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

‘İllallah’ dediler yol kapattılar!

‘İllallah’ dediler yol kapattılar!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, içinde bulundukları durumdan şikayetçi olan vatandaş, karayolunu trafiğe kapattı.
Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde bir araya gelen yaklaşık 50 kişi, Kıyıcak Mahallesi Karabacak Sokak başlangıcına araçlarını park ederek yolu trafiğe kapattılar.
İçlerinden Bayram Demirci, roman vatandaşların yoğunlukta yaşadığı Karabacak Sokak’ta uzun zamandır yol sorunu yaşadıklarını söyledi. Durumu yetkililere iletmelerine rağmen çözüm bulamadıklarını anlatan Demirci, şöyle dedi:
"Eski ve yeni muhtarlarımız bizimle ilgilenmiyorlar. Seçim zamanı gelip  ’yolları yapacağız’ diyorlar ama yapmıyorlar. Roman köyü olduğumuz için kimse bizimle ilgilenmiyor. Çevremizdeki her yer asfalt bir tek bizim yolumuz asfalt değil. Burası belediyeye ait, sanki batakhane yeri. Asfalt yapılmasını istiyoruz."
Bir süre sonra olay yerine gelen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nin başlangıç noktasından girişi olan Karabacak Sokak’ta yaşanan mağduriyeti çözüme kavuşturacaklarını belirterek eylemi sonlandırmalarını istedi.
Uysal, "biliyorsunuz bu bölgede alt ve üst yapıda önemli çalışmalar yapıyoruz. Ben sizden rica ediyorum, bana güvenin asfalt sezonu bitmeden dediğiniz noktalarda gerekli asfaltlama işlemlerini yapacağız. Yolu trafiğe açın" dedi.
Bunun üzerine bölge sakinleri, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a güvendiklerini ve sorunun çözümünü yapacağına inandıklarını belirterek yaklaşık 1,5 süren eylemlerini sona erdirdi. Uysal, vatandaşların alkışlarıyla olay yerinden uğurlandı.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo