Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İlçe merkezinde ‘yıkım’ kabusu!

İlçe merkezinde ‘yıkım’ kabusu!

Ereğli de yıkılan bina, korku yaşattı.


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, bir alışveriş mağazasının satın aldığı belirtilen 5 katlı binada gerçekleştirilen yıkım sırasında, korkula anlar yaşandı. Yan binanın merdivenleri de yıkılınca bazı vatandaşlar mahsur kaldı.
Edinilen bilgiye göre, Müftü Mahallesi Meydanbaşı yokuşunda iş makinesi vasıtasıyla sürdürülen çalışmalar sırasında, makinenin kepçesi, Şekerci Temel Kuru Apartmanı’nın giriş merdivenlerinin olduğu duvarı da yıktı. Yaşanan yıkım nedeniyle giriş ve çıkış yapılamayan binanın üst katlarındaki mesken ve iş yerlerindeki vatandaşlar mahsur kaldı. Yıkım çalışmasının durdurulmasının yanı sıra olay yerine Ereğli Belediyesi İtfaiye ekipleri, polis, jandarma ve ambulans sevk edildi.
Binada bulunanlar, itfaiyenin asansör merdiveni vasıtasıyla kurtarıldı. Bu sırada, Meydanbaşı yokuşunda trafik akışı tamamen kapatılırken, emniyet şeridi çekildi.
Polis ve zabıta ekiplerinin yaptıkları kontrolde, hasar gören binada her hangi yaralının yada yıkık altında kalanın olmadığı belirlenmesinin ardından iş makinesi ile çalışma devam etti.
Ambulansın hazır tutulduğu alanda süren yıkım çalışması sırasında ise çevrede toz dumanı bulutu oluştu. Bu nedenle çevre esnaf ve sakinleri tepki gösterdi.
Diğer yandan polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Şeref Baba Şeref

14 Ağustos 2017 - 10:23

o inşaatın yıkılacağı belli bile bile gidiyorlar sonra mahsur kalmışlar maksat reklam olsun

Yorum Yazın

Canlı Radyo