Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Perde takma kabusuna son!

Perde takma kabusuna son!

Erkeklerin ev işleri arasında en çok zorlandığı ‘perde takma’ sıkıntısına çözüm bulundu. Perde düğmelerini ‘tek tek’ takma derdi tarih oldu.


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 2, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde ise bir şubede Brillant, Royal ve Demor markasının ürünlerinin satıldığı mağazaların müdürü Engin Aksın, Ereğli FM’e açıklamasında, ’perde kit’ adı verilen sistem sayesinde, perdelerin kolaylıkla takılabildiğini söyledi. Bu durumun, özellikle ev işlerinde eşlerine yardımcı olan erkekleri için zor anlar yaşattığını belirten Aksın şöyle dedi:  
Erkeklerin perde takma kabusu bitti!
“Perde sektöründe 5 yıldır Ereğli’deyiz, işimizi severek yapıyoruz. Müşterilerimizden aldığımız güven, destek sayesinde yolumuza devam ediyoruz. Her zaman yenilikçi olmaya, ilçeye yeni şeyler katmaya çalışıyoruz. Sektörümüz ile ilgili güzel şeyler yapmaya gayret ediyoruz.
Farklı şeylerde yapmaya çalışıyoruz. Bunların en başında ise erkekler için, bir evde problem yaratabilecek sorunlardan bir tanesi perde takmaktır.  Ereğli’de başka bir yerde olmayan ’perde kit’ dediğimiz bir sistemi müşterilerimize sunuyoruz. Korniş sistemi hiç bozulmadan üzerine uygulanıyor. Ekstra çok bir maliyeti yok. Sadece bir düğmeyi takıyorsunuz, perdeyi çektiğinizde ise tüm düğmeler otomatik takılıyor. Bununla ilgili, kumandalı sistemlerle ilgili çözümlerimiz var. Yani tamamen müşteri ve çözüm odaklı çalışıyoruz.”
Program sayesinde, daha perde dikilmeden
odanızın içinde görebiliyorsunuz!

Müşterilerinin taleplerini iyi analiz ederek onlara talepleri doğrultusunda çözümler ürettiklerini anlatan Engin Aksın; son teknolojiyi kullandıklarını, müşterilerin konutlarında çekilen fotoğrafları özel bir program sayesinde odalara sanki perde takılmışçasına gösterebildiklerini ifade ederek, şu sözlerle konuştu:   
“Bununla ilgili ise ’giydirme’ içerikli Demo bayiliğimiz var. Yani, evin resmini alarak, daha perde kesilip dikilmeden evindeki şeklini müşterimiz görebiliyor. Buradaki tüm seçenek ve renk görerek değerlendiriyor. Mimari destek te veriyoruz. Bununla ilgili de çözümler üretiyoruz. Müşteriye birçok alternatif sunuyoruz. İnsanlar, bazen kafasında bazı şeyleri oturtmuş şekilde geliyorlar ama bunların içinde yanlışlar da olabiliyor. Beklentiler ile istekler farklılık gösterebiliyor. Bu sorunu ortadan kaldırıp ayrıştırmayı yapıyoruz. Artı ve eksileri ile müşterilerimize sunumlar yapıyoruz. İşleyişimiz tamamen ticari değil, müşterilerimiz her anlamda memnun kalmasıdır. Ki, bizi buralara getiren müşterilerimizin memnuniyetidir.”
Perde sektörü, kalıplarını aştı!
Ereğli’de Erdemir Caddesi’nde 2, Akçakoca Bahadır Yalçın Caddesi’nde ise bir şubesi bulunan firmanın Mağazalar Müdürü Engin Aksın, gelişen teknoloji ve değişen talepler doğrultusunda perde sektörünün de belli kalıplardan çıktığını öne sürerek, “her sektörde olduğu gibi perde sektörü de belli kalıplarda artık değil. Her şey yenileniyor, sistemler değişiyor. İstekler farklılaşıyor. Buna göre pratik çözümler üretilmesi gerekiyor. Perde olayı artık tamamen görsellik, kullanım ve uyum en önemli kriter haline geldi” diye konuştu. 

 

Perde takma kabusuna son!

Erkeklerin ev işleri arasında en çok zorlandığı ‘perde takma’ sıkıntısına çözüm bulundu. Perde düğmelerini ‘tek tek’ takma derdi tarih oldu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo