Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Hayatı adeta karardı!

Hayatı adeta karardı!

Geçirdiği motosiklet kazasının ardından 3 yıldır yatağa mahkum yaşayan İsmail Arslan’ın vücudunda oluşan iltihaplar nedeniyle üç ay içerisinde ameliyat olması gerekiyor...


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde geçirdiÄŸi motosiklet kazası sonrası 3 yıldır yataÄŸa mahkum yaÅŸayan 3 çocuk babası Ä°smail Arslan’ın vücudunda iltihaplar oluÅŸtu. Arslan, üç ay içerisinde ameliyat olmazsa ölebilir. 
Kdz. EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Ova köyünde yaÅŸayan 35 yaşındaki Ä°smail Arslan, köyünden çalıştığı fabrikanın işçi servisine yetiÅŸmeye çalışırken Kızılcapınar Barajı mevkisinde kullandığı motosikletin kontrolünü kaybederek kaza geçirdi. Ağır yaralanan 3 çocuk babası Arslan, önce EreÄŸli Devlet Hastanesine, ardından da Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi (BEÃœ) EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine kaldırıldı. Yüzde 97 engelli olan Arslan, son 3 yıldır yataÄŸa mahkum yaÅŸam mücadelesi veriyor. 6 yılda birçok kez operasyon geçiren Arslan’da oluÅŸan enfeksiyonun vücuduna yayılmaya baÅŸladığı ve üç ay içerisinde müdahale yapılmaması durumunda hayati tehlikesinin baÅŸlayacağı ifade edildi. Ä°smail ve Hanife Arslan çiftinin Emine Zehra (6), Ömer Faruk (11) ve TuÄŸba (12) isminde üç çocuÄŸu bulunuyor. TuÄŸba bu yıl ilkokul birinci sınıfa baÅŸlarken, diÄŸer iki kardeÅŸ ise ortaokul 2. sınıfta eÄŸitim öğretim görecek. 
Ä°ÅŸe yetiÅŸmeye çalışırken geçirdiÄŸi trafik kazası sonrası hayatı kararan Arslan, devlet büyüklerinden ve hayırseverlerden kendilerine yardım etmelerini istedi. 6 yıldır çalmadıkları kapı kalmadığını anlatan Arslan, "2012 yılında trafik kazası geçirdim. Yüzde 97 engelli yataÄŸa baÄŸlı olarak kaldım. Sürekli yatmaktan dolayı vücudumda aşırı yaralar oluÅŸtu. Bu yaralar bende 2,5-3 senedir var. Son zamanlarda yaralar çok derinleÅŸmeye baÅŸladı ve kemiÄŸe kadar indi ve kemikleri de eritmeye baÅŸladı. Zonguldak ve EreÄŸli’deki araÅŸtırma da dahil olmak üzere bütün hastaneler yaptığımız baÅŸvurularda, ‘biz bu ameliyatı yapamayız’ dediler. Böyle büyük ameliyatların Ankara, Ä°stanbul gibi yerlerde yapılabileceÄŸini söylediler. Bu imkanları kendim karşılayamadığım için devlet büyüklerinden, hayırseverlerden, benim hastalığımı iyileÅŸtirebilecek doktor ve hastanelerden biraz da maddi durum konusunda yardım bekliyorum" dedi. 
Doktorların kendisine tedavi olmaması durumunda kemikteki enfeksiyonun üst bölgeye geçmesi durumunda ölüm riskinin kesin olduÄŸunu söylediklerini anlatan Arslan, 3 çocuÄŸunu okuttuÄŸunu ve çaresiz kaldığını söyledi. 

EÅŸinin tedavisi için devlet büyüklerinden yardım bekliyor 
EÅŸinin başından bir an olsun ayrılmayan Hanife Arslan da devlet büyüklerinden kendilerine yardım beklerken, çocuklarının babasız büyümesini istemediÄŸini dile getirdi. Anne Arslan, “Dün gittiÄŸimiz devlet hastanesinin numunesinde bu tip ameliyatların büyük, çok geliÅŸmiÅŸ hastanelerde olması gerektiÄŸini söylediler. Gazi, Hacettepe, Ankara Tıp gibi hastaneler olabileceÄŸi söylendi. 3-4 ay içerisinde de olmazsa enfeksiyon yukarı sıçrayacak. Birinci böbrekleri, sonrada akciÄŸeri bitirecek. Bu yüzden bu ameliyatın 3 ay içerisinde yapılması gerekiyor” dedi. 
YaÅŸanan trafik kazası sonrası hayatları alt üst olan Arslan ailesi, tedavi için kendilerine gelecek müjdeli bir haberi bekliyor. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo