Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ, BİR HAFTA KÜLTÜRÜN BAŞKENTİ OLACAK

EREĞLİ, BİR HAFTA KÜLTÜRÜN BAŞKENTİ OLACAK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’ye gelecek şair ve yazarların katımlı ile kitap fuarı açılacağı bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Karadeniz Ereğli Belediyesince kültür ve sanat etkinliği düzenleneceği belirtildi.  Belediye birimi Kültür Müdürlüğü’nce düzenlenen etkinlik ile ilçeye aralarında Ahmet Selçuk İlkan, Vehbi Vakkasoğlu, Yavuz Bahadırlıoğlu, Sinan Yağmur, Haldun Terziğlu, Çağlayan Yılmaz, Emrullah Özdemir ve Ahmet Şimşirligil gibi şair ve yazarların yer aldığı 22 usta kalemin geleceği ifade edildi.

KONSERLE BAŞLAYACAK
Etkinliğin, eğitim ve öğretimin başlaması ile birlikte aynı zamanda okuma yazma seferberliğinin de ilan edilmesi nedeniyle yapıldığı kaydedildi. Öte yandan Müftü Mahallesi Nimet Hoca Sokak’taki Belediye Otoparkına (İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısı) içinde organizasyonun gerçekleştirileceği dev yapı oluşturuldu.  22 Eylül Cumartesi konser ve imza günü ile açılışı yapılacak kitap fuarının 22 Ekim’e kadar açık kalacağı duyuruldu. İlk gün ise Ahmet Selçuk İlkan’ın konser vereceği vurgulandı.
Diğer yandan fuar için kurulan dev çadırda kırtasiye, ders ve test yayınları satışının yapılmayacağı; fuarda kültürel, kişisel, tarih ve doğa kitaplarının yer alacağı özellikle aktarıldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo