Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Hasbeyliler geleneksel iftar yemeğinde buluştu

Hasbeyliler geleneksel iftar yemeğinde buluştu

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Hasbeyler Köyü’ndeki geleneksel iftar programı ilçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun da katılımı ile gerçekleştirildi.
Edinilen bilgiye göre, yurtdışında ve Türkiye’nin birçok ilinde yaşayan köy doğumlu kişi, iftar programına akın etti. İftara Çorumluoğlu yanı sıra Çaylıoğlu Karakol Komutanı Yasin Başarslan ile CHP Zonguldak İl Genel Meclisi Üyesi Şanver Aktağ’da katıldı.
Yoğun kalabalık nedeniyle birçok kişi akşam ezanının okunması ile birlikte orucunu çimenlerin üzerinde açtı, dualar edildi. 
Köy Muhtar Hasan Duman, iftar sonrası konuşmasında, 31 Mart’ta göreve gelmesinin ardından azaları ve köy sakinleri ile yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Diploma ve teşekkür plaketleri verildi 
Programda geçtiğimiz yıl Milli eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okuma-yazma kurslarını başarı ile bitiren 5 kadına diplomaları Kdz. Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Volkan Kılıç tarafından verildi.
Hasbeyler Köyü Muhtarı Hasan Duman ve azalarının organizasyonu ile değişik spor branşlarında Türkiye derecesi elde eden genç sporculara teşekkür plaketi takdim edildi. Programda Briç Türkiye 3.’sü ve milli takım sporcusu Egemen Çivici, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen su sporlarında önemli dereceler elde eden Tuna Çivici, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda derece elde eden Hakan Toplu, Türkiye boks şampiyonu Öznur Özsoy, Türkiye dereceleri elde eden Enes Duman, Parovolley Türkiye Şampiyonu olan takımın oyuncularından Atilla Altay, Halk oyunları kategorisinde Zonguldak Bölge 1.’liği elde eden halk oyunları ekibinde yer alan Defne Kılıç ile Hasbeyler Köyü İmam Hatipleri Mehmet Özkan ile Mustafa Türksever’e teşekkür plaketleri verildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo