Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İmam Hatipli öğrenciler mezun olmanın sevincini yaşadı

İmam Hatipli öğrenciler mezun olmanın sevincini yaşadı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Fazlı ErdoÄŸan Kız Anadolu Ä°mam Hatip Lisesi’nden 2018-2019 eÄŸitim öğretim yılında mezun olan 135 öğrenci için mezuniyet töreni gerçekleÅŸtirildi.
Edinilen bilgiye göre, okul bahçesinde düzenlenen törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi. Okul Müdürü Leyla Özer, öğrencilerin bundan sonra ki hayatlarında başarılı olmasını temenni ettiği konuşmasında şunları kaydetti:
“Okulumuzun ilk açıldığı günlerden bu kutlu güne gelmenin heyecanıyla şöyle bir geriye dönüp baktığım zaman ÅŸunları görüyorum, pes etmemek, engelleri kararlılıkla aÅŸmak, sarsılmaz irade ve en önemlisi merhamet. Sevgili gençler, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün iÅŸaret ettiÄŸi çaÄŸdaÅŸ uygarlığı yakalama ve asra imzamızı atabilmek için az önce bahsettiÄŸim ilkeler sizi baÅŸarıya götürecek dominonun taÅŸlarıdır. Sizler kutlu yolun yolcuları olarak ülkemizi ve ulusumuzu daha ileriye taşıyacak ideal gençlik Merhum Akif’in deyimiyle, Asım’ın nesli olacaksınız.”
Özer, okulun açılmasında maddi manevi katkıları olan hayırsever ile okulun yapım aÅŸamasında büyük emeÄŸi olan 22. ve 23. dönem milletvekili, Fazlı ErdoÄŸan’a teÅŸekkür ettiÄŸini sözlerine ekledi.
Program, ilçe Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu ve iÅŸ insanı Fazlı ErdoÄŸan’ın dereceye giren öğrencilere plaket takdim etmesi ve öğretmenlerin öğrencilerine mezuniyet belgesinin verilmesinin ardından kepleri havaya atılarak sona erdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo