Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖRÜNCE HAK VERECEKSİNİZ; BÖYLESİ YOK!.

GÖRÜNCE HAK VERECEKSİNİZ; BÖYLESİ YOK!.

Yazın açık hava sinema keyfi yaşatan, manzarası ve mimari yapısı ile de adeta cennet köşesini andıran “Yakamoz” hizmete girdi. Yakamoz’un amacı, doğa turizmine can katmak...  

 

Karadeniz Ereğli’de, Yakamoz Kahvaltı-Et Restoran hizmete açıldı. İlçeye 16 kilometre mesafede Keşkek köyü eski demir yolu mevkisinde orman ve deniz manzarasıyla bütünleşen Yakamoz’un ilk konukları ise ilçede görev yapan gazeteciler oldu.
İşletme sahibi Ramazan Güngör, tesisi gezdirdiği sırada yaptığı açıklamada, 14 yıl önce Ereğli’ye geldiğini ve ilçeyi çok sevdiğini söyledi. Bölge halkına hizmet etmek amaçlı böyle bir yatırım kararı aldığını anlatan Güngör, şöyle dedi:
“Burada maksadımız para kazanmak değil, para her zaman kazanılır. Bizim derdimiz insanlara hizmet etmektir. Tesisimizde kalite endeksli bir sistem oluşturduk. Deneyimli aşçıbaşılarımız, lezzetlerimiz, sunumumuz ve güler yüzlü hizmetimizle insanları mutlu etmek gayemiz. Restoranımızı açarken de manzara olarak; deniz, doğa ve yeşil iç içe olsun istedim. Üst tarafta seyir terasımız var, insanlar buraya sabah kahvaltısı ya da öğle ve akşam yemeği için geldiklerinde terasımızda manzaraya karşı huzur içinde kahvelerini de içebilirler.”

YENİLİKLER GETİRECEK… İLK VE TEK OLACAK…
Mekanda ileriye dönük yatırımların devam edeceğini de anlatan Güngör; çevreye Bungalov evleri yerleştireceklerini, Zipline aktivitesi oluşturacaklarını, yazın açık hava sineması kuracaklarını ve ATV motorları ile doğa gezisi yaptıracaklarını söyledi.
Güngör, işletme için yakın bir zamanda resmi açılış töreni de yapacaklarını sözlerine ekleyerek; tüm bölge halkını davet etti.

 

GÖRÜNCE HAK VERECEKSİNİZ; BÖYLESİ YOK!.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran18
gülücük5
şaşkın3
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo