Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Gece Boyunca, Kriz Masasını yönetti!

Gece Boyunca, Kriz Masasını yönetti!

Ereğli’de 1 metrekareye 100 kilo yağış düştü


Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçe genelinde etkili olan sağanak yağış süresince oluşturulan kriz masasını bizzat yönetti. Edinilen bilgiye göre, dün akşam yaşanan sağanak yağış nedeniyle Ereğli Belediyesi’nde Kriz Masası kuruldu. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da dün geceyi alanda geçirdi.

100 kilogram yağış düştü!
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Uysal, yağış süresince Kepez ve Potbaşı mahalleleri, Cumartesi Pazarı ve çarşı merkezi mevkilerinde incelemelerinde bulundu. Kriz masasındaki ekiplere gelen tüm ihbarların değerlendirdiğini söyleyen Uysal, “sabah saatlerinde meteorolojiden aldığımız bilgiye göre ilçemizde 18.00 ile 24.00 saatleri arasında metrekareye 100 kilogram yağış düştü. Bu ciddi bir rakamdır. Dün gece boyunca ekiplerimiz gelen her türlü ihbarları değerlendirdi. 2-3 noktada yaşanan sıkıntılara anında müdahale edildi. Çarşı merkezinde bir sorun yaşamadık” diye konuştu.
Kepez’e kısa sürede su verilecek
Uysal, gün içinde Delihakkı mevkisinde yaşanan elektrik kesintisine ilişkin ise şöyle dedi:
“Akşam saatlerinde ilçe genelinde etkili olan sağanak yağış yüzünden, Delihakkı’da bulunan ırmağın taşmas, su kuyularımızda bulanıklığa neden oldu. Kepez bölgesine, dün gece itibari ile su pompalanamadı. Dolayısı ile Kepez, Ören, Ömerli, Uzunçayır, Belen ve Belen Yeni Mahalle bölgelerinde bu nedenle su kesintisi yaşıyoruz. Ekiplerimiz su kesintisini gidermek ve bölgeye yeniden su verebilmek için yoğun bir çalışma yürütmektedir.”

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo