Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GAMZE İÇİN İYİ HABER VAR

GAMZE İÇİN İYİ HABER VAR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de ki 17 yaşındaki çocuğun, toplanan yardımlar sayesinde yapılacak cerrahi operasyon ile ölümcül hastalığından kurtulacağı bildirdi. Seferber olunan çocuk yararına konser etkinliği de düzenlendiği belirtildi.
Alınan bilgiye göre, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yaşayan Gamze Ses’in ameliyat olması için bir süre önce başlatılan iyilik hareketi karşılık buldu. Beyin omurundaki damar dolanması hastalığı nedeniyle hayata tutunmaya çalışan Ses’in durumundan haber olanlar, onun için adeta tek vücut oldu.
Süreçte yapılan maddi yardımlar yanı sıra son olarak geliri Gamze Ses’e verilmek üzere, konser gerçekleştirildi.
Bir inşaat firmasında müşteri temsilcisi olarak görev yapan Canan Karadeniz’in organize ettiği konser, Ereğli Anatolia Düğün Salonu’nda yapıldı. Konserde yerel sanatçıları Neray, Aydın Yiğit ve Yağmur Okur yaşama tutunmak isteyen Gamze için şarkı söylediler.
Konsere anne ve babası ile gelen Gamze Ses, emeği geçenlere teşekkür etti, kendisi için dua istedi. Konserin sonunda ise sanatçılara teşekkür plaketleri takdim edildi.
ARTIK GÜN SAYIYOR
Öte yandan, bir süredir hastalık ile mücadele veren çocuğun tedavisi içi gereken miktarın toplandığı kaydedildi. Gamze’nin 28 Şubat’ta operasyon geçireceği ifade edildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Bozkurt Halit

22 Ocak 2019 - 15:41

RABBİM acil şifalar ihsan eylesin inşallah sevdiklerine ve sevenlerine Bağışlasın

Yorum Yazın

Canlı Radyo