Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE AÇILDI

EREĞLİ’DE AÇILDI

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, yeni bir temizlik şirketi hizmete girdi.
Gönül Kapan ile Sedat Demirci ortaklığında kurulan “Elite Gold Ereğli Temizlik Hizmetleri” isimli firma, ev, iş yeri, kurum ve kuruluşlarda hizmet veriyor. Elite Gold ortakları Kapan ile Demirci, Ereğli’nin her geçen gün büyüdüğünü, buna paralel olarak da birçok ihtiyaca cevap verecek kuruluş sayısında yetersiz kalındığını belirlediklerini söylediler. Bu sektörlerden birinin de temizlik işleri sektörü olduğunu anlatan ortaklar, şöyle dedi:
“İlçe genelinde ve yakın bölgede yaptığımız araştırmalarda, temizlik sektöründe ciddi eksikliğin olduğunu belirledik. Bu amaçla, öncelikli olarak neler yapılabileceği üzerinde çalışma başlattık. İlçe dışında aynı sektörde hizmet veren uzman yakınlarımızın da çalışmalarından yararlanarak, Elite Gold’u kurduk. Ev, ofis, kurum kuruluş gibi yerlerde verdiğimiz hizmetimizin yanı sıra fabrika, okul gibi binalarda inşaat sonrası genel ve dış cephe gibi temizlik hizmetlerini yapıyoruz. Bunun yanı sıra, alışveriş merkezlerinin cam silme temizliği ile cami, mescit gibi ibadethanelerde de hizmet veriyoruz.
Deneyimli kadromuz ile Ereğli ve bölge halkımızın hizmetine giren Elite Gold’a ulaşmak için Müftü Mahallesi Merkez İşhanı kat 2, daire 209 adresimize gelebilir; ön bilgi için ise 0542 638 08 71 numaralı telefonları arayabilirsiniz. Elite Gold, bölgemizde sektördeki firmalar arasında, ‘en iyi hizmeti verebilecek kuruluş’ iddiasındadır.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo