Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ TSO SEÇİMLERİ

EREĞLİ TSO SEÇİMLERİ

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde ‘algı operasyonları’ yürütüldüğünü öne süren EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) baÅŸkan adaylarından Niyazi Özcan, “seçimi 7-0 kazanacağız” dedi.


Özcan, 22 Ekim tarihinde yapılacak genel kurulu öncesi seçim ofisinde düzenlediği geniş katılımlı toplantıda yaptığı konuşmada, ilçe ekonomisinin büyük kayıplar verdiğini söyledi. Özcan, içerisinde çeşitli projelerin yer aldığı kitapçık ile sürdürdüğü sözlerinde, önlerindeki seçimin önemini inşaat, nakliye, sac tüccarı, gıda ve turizmcilerinin her şeyin farkında olduklarını belirterek şöyle dedi:

“Seçim tabanda alınır” dedi ve ekledi…
“Gelinen noktada EreÄŸli kan kaybetmiÅŸ, ekonomik olarak çok büyük kayıplar vermiÅŸ, 4 bin 500 olan TSO üye sayısı bin 800’lere düşmüş, 30-40 bine çıkmış icra dosyaları, 3 ve 4’ncü icra daireleri açılması gibi bu konuların olduÄŸu bir ortamda bizim normal beklememiz mümkün mü? Bunların hepsini topladığımızda deÄŸerlendirme yaptığımızda bu yoldan dönmeyeceÄŸimizi ve sonuna kadar mücadele etmeye karar verdik.
Ä°nÅŸallah 22 Ekim’de yapılacak TSO seçimlerinde sandığa yansıyacağına inanıyorum. Sanayiye gittiÄŸimizde insanların hepsi üzgün, torna makineleri çalışmaz olmuÅŸ, nakliyeci, turizmci öyle, neresinden tutarsan elinde kalıyor. Herkese büyük görev düşüyor, herkesin vebali var, herkesin birÅŸey söyleyip anlatması lazım. Algı operasyonları yapılıyor, yüksek kesimde iÅŸ dünyası ile bu seçimi alabileceklerini düşünüyorlar, seçim tabanda alınır, tabanında hepsi buradadır.”

 Kitapçık hazırladı!
TSO seçimlerinde hiçbir zaman bir seçim beyannamesi hazırlayıp yola çıkan birisinin olmadığını iddia eden Özcan, “her ÅŸey sözle söylenmiÅŸ sonra unutulmuÅŸ. 5 yıl asla bir kelime çıkarmayan arkadaÅŸlar bugün nasıl alıyorsa biranda ortaya çıkarak EreÄŸli’nin hakkını ben savunurum, bu konulara biz hakimiz diyor. EreÄŸli konularına hakim olan adam Niyazi Özcan ve ekip arkadaÅŸlarıdır. EreÄŸli bir sanayi kentidir. Bizde popüler laf olmaz, bizim lafımız sahada, insanların yüreÄŸinde olur. Bize inanan insanları asla mahcup etmeyiz, boyunlarını yere eÄŸdirmeyiz. Biz böyle gördük, böyle yetiÅŸtik” diye konuÅŸtu.

 Yol arkadaÅŸlarının isimlerini açıkladı!
Özcan, gazetecilerin ’çalışma guruplarındaki isimler kim?’ sorusu üzerine ise ÅŸunları kaydetti:
“Nakliye grubunda Niyazi Özcan, Bülent Göktepe, Ä°nÅŸaatta Türkler Ä°nÅŸaat, Sezer Yaman Ä°nÅŸaat, Hizmet Grubunda Zafer Yalman, Doktor Ercan Bey, Ãœsem Dershanesinden Recep Hoca, Sac Grubundan Asım DoÄŸan, Cem Gül, Gıda Grubunda Vahap Bey, Sanayi Grubunda Erdal Akbaba, Bayram Özkayıkçı ve Abdullah GüzeloÄŸlu, Parakende Grubunda Hasan Toprak, Yakup KöroÄŸlu, Åžadi Elektronikte Murat Bey, Nakliye Grubunda Batu MüftüoÄŸlu da var. Komitelerde dolu. Bazı gruplarda iki aday söyledik diÄŸer adayları 1 hafta sonra güzel bir sürpriz yapıp açıklayacağız.”

Neler yapacak? Kitapçıkta anlattı!
"Sözümüz Söz EreÄŸli" sloganı ile yola çıkan, deÄŸiÅŸim ve heyecan vizyonu, üyeler için mücadele, yatırım ve EreÄŸli aÅŸkı misyonu olarak belirleyen Özcan’ın kitapçığında yer alan bazı projeler ise ÅŸu ÅŸekilde:
“TSO ve Erdemir arasında saÄŸlayacağımız ciddi ve kurumsal diyaloglarla Erdemir’in yüzünü EreÄŸli’ye döndüreceÄŸiz. Gıda Gümrüğü EreÄŸli’ye gelecek, nakliyecinin ve esnafın yüzü gülecek. Uzun süredir atıl vaziyette olan tersanelerimiz yeniden canlanacak. Mevcut OSB’ye neÅŸter. Hedefimiz lafta deÄŸil gerçekten 10 bin öğrenci. TSO bünyesinde kalite kontrol laboratuvarı kurulması. Turizm kaynaklı gelirleri göz ardı etmeyeceÄŸiz.
ÇeliÄŸin kalbi EreÄŸli’de savunma ve silah sanayimize destek ve ekonomimize katkı saÄŸlayacağız. AÄŸaç ve aÄŸaç yan sanayi ürünleri pastasından gerekli payı almak için çaba sarf edeceÄŸiz. Kandilli’de atık kağıt dönüştürme ünitesi kurulması ve aynı zamanda da turizm konusunda yatırım yapmak isteyen yöredeki müteÅŸebbislere destek olacağız
Ormanlı beldesinde süt ve süt ürünlerine bağlı tesis kurmak ve yatırım yapmak isteyen üyelerimizin bu konu ile alakalı çalışmalarında destek olacağız. Subaşı bölgesinde hayvan besiciliği yapılması. Bölgemizin simgesi Osmanlı çileğini dünya çapında bir marka ve lezzet haline getirmek çabası.

EREĞLİ TSO SEÇİMLERİ

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde ‘algı operasyonları’ yürütüldüğünü öne süren EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) baÅŸkan adaylarından Niyazi Özcan, “seçimi 7-0 kazanacağız” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sabri Öztürk

23 Eylül 2017 - 09:09

Iş adamları mı bunlar ereğli nin şimdi peki sormazlarmı adama ereğli gençler i neden göç edyo cevbnı bekliyorum bnde

Yorum Yazın

Canlı Radyo