Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ “MEHMET AMCA'SINI” KAYBETTİ

EREĞLİ “MEHMET AMCA'SINI” KAYBETTİ

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


Karadeniz Ereğli’de, kiminin “Mehmet Amca’sı”, kiminin “Mehmet Bakkalı” kimininse “en dürüst esnafı” Mehmet Yıldırım, 78 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Alınan bilgiye göre; yaşlılığa bağlı nedenlerden ötürü bir süredir bakım ve tedavi gören Yıldırım, kaldırıldığı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gece yarısı (13 Aralık) hayatını kaybetti. O’nun gidişi ise ailesi ile Ereğli esnaf kesimini derin üzüntüye boğdu.

Mehmet Yıldırım, 13 Aralık Perşembe günü Pestilci Camisi’nde ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.  

-HABERİN İÇİNDEN-
Mehmet Amca, Karadeniz Ereğli’de ilk bakkal dükkanı açan birkaç kişiden biriydi.
Erdemir ile Uğur Mumcu caddelerinin birleştiği İstanbul Yolayrımı mevkisinde 40 yılı aşkın süre bakkal işletmeciliği yapan Mehmet Yıldırım, son 10 yıldır ise değişen piyasa koşullarına inat büyüyerek ‘Yıldırımlar’ adı ile süper market hizmeti veriyordu.
Aynı sektördeki pek çok işletme zor koşullara yenik düşüp kepenk kapatırken; daha çok Mehmet Bakkal olarak bilinen Yıldırım Market ise Merhum Yıldırım’ın tek prensibi olan ‘dürüst esnaf’ anlayışı ile müşterilerine güven diğer esnaf kesime ise adeta ‘okul’ oldu.
Mehmet Yıldırım, onlarca yıl her gün sabah namazını kılarak işletmesinin kapısını açtı.
Aradan geçen zaman içinde ise işlerini devrettiği oğulları Mustafa, Bayram ve Sezai Yıldırım kardeşlere, en büyük mirası dürüstlüğü oldu.

-TAZİYE-
‘Büyük’ bir insanını kaybetmenin üzüntüsünü bizde yaşıyor; Merhum Mehmet Amca’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Acınızı paylaşıyoruz.
(Ereğli FM adına Şafak Negüzel)

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün25
hayran4
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Nuray Açıksöz

13 Aralık 2018 - 22:19

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

istanbul yol ayrımı

13 Aralık 2018 - 17:24

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah kıymetli değerli bir büyüğümüzü kaybettik.ailesine derin üzüntülerimi sunuyorum.

Hakan sarıboğa

13 Aralık 2018 - 12:11

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Yorum Yazın

Canlı Radyo