Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli, Betül Demir’le Çoştu!.

EreÄŸli, Betül Demir’le ÇoÅŸtu!.

- Uysal, Betül Demir’i, Osmanlı ÇileÄŸi güzeli seçti


BaÅŸkan Uysal, Betül Demir’i, Osmanlı ÇileÄŸi güzeli seçti

Karadeniz EreÄŸli Osmanlı ÇileÄŸi Åženlikleri’nin ikinci gününde sahne alan Betül Demir’i ’Çilek Güzeli’ seçen Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, gençlere de okumalarını ve en az iki dil bilmelerini tavsiye ederek, 2023 ve 2071 hedeflerine ulaÅŸmada gençlere çok iÅŸ düştüğünü ve onlara güvendiÄŸini söyledi.

Harika olarak nitelendirdiÄŸi Betül Demir’in Osmanlı ÇileÄŸi ÅŸenliklerine tat kattığını belirten BaÅŸkan Uysal “Bizler EreÄŸli’de en güzel Osmanlı ÇileÄŸi pasta yarışması yaptık mı? Bilgi yarışması yaptık mı? Peki, yarında en güzel Osmanlı ÇileÄŸi üreticisini seçecek miyiz? Biz neyi unuttuk? Bu gece bizim bir seçim yapmamız lazımdı ve yaptık. Bu senenin Osmanlı ÇileÄŸi güzeli Betül Demir hanımdır’ dedi.

Güzel şehrimin güzel insanlarının hem fizikleri, hem gönülleri, hem de kalpleri güzeldir

Betül Demir’de kendilerini bu güzelliÄŸe layık gördükleri için çok teÅŸekkür ederek bu güzelliÄŸi bütün kızlarla paylaÅŸacağını ve Osmanlı ÇileÄŸi güzeli seçildiÄŸini her yerde anlatacağını duyurdu.  EreÄŸlililere seslenen BaÅŸkan Uysal, “Güzel ÅŸehrimin güzel insanlarının hem fizikleri, hem gönülleri, hem de kalpleri güzeldir” dedi.

Antioksidan Osmanlı Çileği, sese de sağlığa da iyi gelir. Uzun yıllar sesi muhafaza eder

Osmanlı ÇileÄŸi’ni yedikten sonra sese de iyi geldiÄŸini öğrendiÄŸini belirten Betül Demir, “Giderek gençleÅŸeceÄŸim, giderek güzelleÅŸeceÄŸim. Artık rakiplerim düşünsün” dedi. BaÅŸkan Uysal’ da Osmanlı ÇileÄŸinin sese de saÄŸlığa da iyi geldiÄŸini, antioksidan olduÄŸunu ve uzun yıllar sesini muhafaza ettiÄŸini söyledi. 

Sevgili gençler, güzel yarınlarımızı sizler inşa edeceksiniz ve biz sizlere güveniyoruz

Gençlere tavsiyelerde bulunan ve bir de söz isteyen BaÅŸkan Uysal, “Sevgili gençler. Sizlere ihtiyacımız var. Güzel yarınlarımızı sizler inÅŸa edeceksiniz ve sizlere güveniyoruz. Bu yüzden eÄŸitiminize devam edeceksiniz ve derslerinize çok iyi çalışacaksınız. Söz veriyor musunuz? En az iki tane yabancı dil öğrenecek misiniz? Nerede çalışırsanız çalışın, hangi iÅŸi yaparsanız yapın iÅŸinizin hakkını verecek misiniz? O zaman bizlerde muhasır medeniyetler ötesine sizlerle çıkacağız.” dedi. 

Demir: İlk defa gençlerin eğitimine önem veren bir belediye başkanı gördüm

Betül Demir’de birçok belediyenin konserine gittiÄŸini bu kadar coÅŸkulu ve kaliteli bir seyirci görmediÄŸini belirtti. Demir birçok belediye baÅŸkanı tanıdığını hatırlatırken, ilk defa gençlerin eÄŸitimine önem veren ve en az iki dil öğrenme tavsiyesinde bulunan bir belediye baÅŸkanı gördüğünü ve BaÅŸkan Uysal’ı tanıdığından dolayı çok mutlu olduÄŸunu söyledi.

BaÅŸkan Uysal, Demir’e çeÅŸitli hediyeler verirken, EreÄŸli halkı Demir’in birbirinden güzel ÅŸarkılarıyla coÅŸtu. Gece havai fiÅŸek gösterileri ile sona erdi.

EreÄŸli, Betül Demir’le ÇoÅŸtu!.

- Uysal, Betül Demir’i, Osmanlı ÇileÄŸi güzeli seçti

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo