Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR KÖY MUHTARLARINI AĞIRLADI

ERDEMİR KÖY MUHTARLARINI AĞIRLADI

Erdemir Köy muhtarlarını ağırladı


Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T. A. Ş. (ERDEMİR) Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği iş birliğiyle Ereğli çevresindeki köy muhtarlarından oluşan 35 kişilik bir grubu tesislerinde ağırladı.

Kdz. EreÄŸli’nin köylerinde görev yapan muhtarlar,Erdemir ve Kdz. EreÄŸli Muhtarlar DerneÄŸi iÅŸ birliÄŸinde gerçekleÅŸtirilen bir organizasyonla Erdemir’i ziyaret etti.

 ERDEMÄ°R Kültür Merkezi’nde karşılanan gruba; fabrikanın dünya çelik sektöründeki yeri, Türk ekonomisi ve sanayisi için önemi ve üretim süreçlerini anlatan bir sunum gerçekleÅŸtirildi.

Sunumda ayrıca şirketin istihdamı, kuruluşundan bu yana toplum için sağladığı katma değer, sektöründe gerçekleştirdiği öncü uygulamalar ve ilkler, iş sağlığı ve çevre alanındaki çalışmaları aktarıldı.

ÇeÅŸitli konulardaki sorularını bizzat fabrika yetkililerine iletme fırsatı bulan muhtarlar, programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Saha ziyaretinde Erdemir’in liman, kok, yüksek fırın, sürekli dökümler, 2. Sıcak Haddehane ve 2. SoÄŸuk Haddehane tesislerini gezen misafirler, üretim sürecini yakından inceledi.

Ziyaret programı ERDEMÄ°R Genel Müdürü Salih Cem Oral’ın bir restoran’da muhtarlar onuruna verdiÄŸi ve fabrikanın üst yöneticilerinin iÅŸtirak ettiÄŸi öğle yemeÄŸi ile son buldu. Åžirketin, Kdz. EreÄŸli Muhtarlar DerneÄŸi iÅŸ birliÄŸiyle ilçede görev yapan muhtarlara yönelik benzer programlarını sürdüreceÄŸi belirtildi

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo