Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TEKDER'DEN MÜSİAD'A ZİYARET

TEKDER'DEN MÃœSÄ°AD'A ZÄ°YARET

TEKDER` den MÃœSÄ°AD EreÄŸli Åžubesine ziyaret


Teknikerler ve Yüksek Teknikerler Derneği (TEKDER) Kdz Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Bozlar ve yönetim kurulu üyeleri Kdz. Ereğli MÜSİAD Başkanı Abdülkadir Çınar ve yönetimini ziyaret ederek yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

TEKDER Kdz Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Bozlar ve yönetim kurulu üyeleri MÜSİAD Kdz Ereğli Başkanı Abdülkadir Çınar ve yönetimini ziyaret ederek görüş alış verişi yaptı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Kdz Ereğli Başkanı Abdülkadir Çınar, dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 Ã‡Ä±nar, baÅŸarının inanç ve detaylarda gizli olduÄŸu vurgusunu yaparak, aynı meslek kuruluÅŸlarının ayrı çatı altında olmasının hizmet üretimine bir zenginlik katabileceÄŸini, nihayetinde ise birlik olmanın, bu manada da TEKDER'in CumhurbaÅŸkanımız nezdinde odalaÅŸma, konfederasyon oluÅŸturma ve bunun gibi projelerinin de önemli olduÄŸunu ifade etti. Ziyaret sırasında 26 Kasım tarihinde gerçekleÅŸtirilen CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, TBMM, bakanlar ve milletvekili ziyaret programımız hakkında görüş alış veriÅŸinde bulunuldu, bilgilendirme yapıldı.

MÃœSÄ°AD Kdz EreÄŸli Åžubesi Yönetim Kurulu üyesi de olan TEKDER Genel BaÅŸkanı Murat Çatalçam'da TEKDER hakkında kısa bir bilgilendirme konuÅŸması yaparak, “TEKDER'DÄ°MÄ°Z TÃœRKÄ°YE” ÅŸiarı ile yola devam ediyoruz” dedi. Program karşılıklı hediyeleÅŸmelerle sona erdi. Dernek yönetimi samimiyet ve misafirperverlikleri için MÃœSÄ°AD Kdz. EreÄŸli BaÅŸkanı Abdülkadir Çınar, yönetim kuruluna ve profesyonel ekibinden Åžube Müdürü Kemal Kurtul’a teÅŸekkür etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo