Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ENGELLİLER İÇİN ÖZEL PARK YERLERİ

ENGELLİLER İÇİN ÖZEL PARK YERLERİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, bazı noktalara engelli özel park yerleri oluÅŸturulduÄŸu bildirildi.
Alaplı Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ali Alp Caddesi üzerinde bulunan iki banka ÅŸubesi önüne engelli otoparkı yeri oluÅŸturarak ekipler tarafından tabelaları dikildi. 
Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, banka önlerine ayrılan engelli park yerleri engelli araç sahiplerinin sorunlarına yardımcı olacağını söyledi.  Engelli vatandaÅŸların her zaman yanlarında olduklarını belirten Tekin, ÅŸunları kaydetti:
“Engelli vatandaÅŸlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doÄŸru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaÅŸama sevincini yitirmeden, mutlu bir yaÅŸam sürmeleri için çaba göstermek, toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir. Belediye olarak bizde üzerimize düşen görevi en iyi ÅŸekilde yapmaya gayret gösteriyoruz. Engelli kardeÅŸlerimiz için Ali Alp Caddesi üzerine bulunan 2 bankanın önüne engeli vatandaÅŸlarımızın araçları için park yeri ayırdık. Ekiplerimiz bugün tabelaları diktiler. Engelli vatandaÅŸlarımız için gerekli çalışmalarımız devam edecektir. Engelli kardeÅŸlerimiz, onların her zaman yanlarında olduÄŸumuzu bilsinler.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo