Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EFES, GÜVEN TAZELEDİ

EFES, GÃœVEN TAZELEDÄ°

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de kısa adı ERGÄ°KAD olan EreÄŸli GiriÅŸimci ve Yönetici Ä°ÅŸ Kadınları DerneÄŸi’nce genel kurul gerçekleÅŸtirildiÄŸi bildirildi. BaÅŸkanı Nilgün Efes, derneÄŸin yeniden baÅŸkanı seçildi.
Yapılan açıklamaya göre, EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen kurul öncesi saygı duruÅŸunda bulunuldu, Ä°stiklal Marşı söylendi. Ardından Divan Heyeti kuruldu. Sonrasında ise Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporları okundu, ibraz edildi.
Yapılan seçimde ise Nilgün Efes, güven tazeleyerek yeniden baÅŸkanlığa seçildi. Yönetiminde ise Aysel Manay, AyÅŸe TornoÄŸlu, Derya Gökbulut SaÄŸlam, Derya Erhal, Filiz EroÄŸlu ve Nilay Suvardar;  ‘Yedekte’ ise Zeynep Yüksel Ãœnal, Ãœmit Karahan, YeÅŸim ÖzdoÄŸan, Ä°lknur Turt Kanca, AyÅŸe Kalo Efe, Fatma Kılıçarslan ve Elif Sarı’nın isimleri yer aldı.
BaÅŸkan Efes, burada konuÅŸmasında, yapacakları çalışmaların odağında ‘kadın’ ve ‘EreÄŸlinin’ ortak konumda olacağını söyledi. Efes, “ kadınlarımız kazanırken EreÄŸli’ye de kazandıracak. DerneÄŸimiz diÄŸer yerel STK’lar ve yerel yönetimler ile iÅŸbirliÄŸine, güç birliÄŸine açık olarak birlikte yapılabilecek projelerde yer alabilecektir” diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo