Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DÜNYA EVİNE GİRDİLER

DÃœNYA EVÄ°NE GÄ°RDÄ°LER

Karadeniz Ereğlili Mustafa Cem Efe ile Konya Ereğlili Ayşegül Karaköse mutluluğa adım atarak yaşamlarını birleştirdiler.


Alınan bilgiye göre, Mücella ve Mustafa Karaköse’nin kızları AyÅŸegül ile DoÄŸa Koleji ortaklarından Suna ve Nazım Efe’nin oÄŸulları Mustafa Cem Efe, uzun yıllar hatırlanacak düğün merasimi ile dünya evine girdiler.
Nikah 20 Ekim Cumartesi günü Konya EreÄŸli Belediye Nikah Salonu’nda düğünün ise 6 gün sonra Karadeniz EreÄŸli Eski BaÄŸlık Düğün Salonu’nda gerçekleÅŸtirildi.
Suna ve Nazım Efe çifti, katılımı üst düzey düğünde davetlileri kapıda karşıladı. Aileler, evlatlarının mutlu günlerini dans ederek pekiştirdi. Düğün, geç saatlere kadar eğlence ile devam etti.

-KATILIM-
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı ve okul yöneticileri, iş-siyaset ve eğitim camiasından bilinen isimler, çiftin yakınları davetliler arasındaydı.

-TEBRÄ°K-
Mustafa Cem Efe ile AyÅŸegül Efe’ye (Karaköse) ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (EreÄŸli FM ailesi adına Åžafak Negüzel)

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran6
üzgün1
gülücük0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Suna Efe

29 Ekim 2018 - 16:13

Şafakcığım seni de düğünümüzde görmek isterdim.Davetiye gonderdim.Sonucta Cem senin sınıf arkadaşın.Haberin için teşekkür.

Yorum Yazın

Canlı Radyo